Servicemeddelelse ang. COVID-19

Grundet regeringens seneste tiltag i forbindelse med forebyggelsen af smitte med coronavirus, har vi valgt at lukke vores showroom på Sønder Boulevard til og med uge 15. Vores udstilling i HUSET Middelfart er allerede midlertidigt lukket. Foreløbigt er der dermed lukket for alle udstillinger af Conteco t.o.m. d. 13/4, 2020. 

Vi er glade og taknemmelige for, at I gerne vil besøge os og lære mere om vores produkter, men ønsker også, at støtte op om regeringens tiltag – og det kan vi ikke gøre, hvis vi samtidig opfordrer jer til, at forlade hjemmet og besøge os.

Vores kontor/lager i Dragør holder fortsat åbent og vi tager fortsat imod online bestillinger – både til afhentning og levering. Vi gør vores bedste for, at opretholde den gode og hurtige service, men forlængede leveringstider kan forekomme, da vi er mindre bemandede end normalt.

Husk, at I fortsat og altid er velkomne til at kontakte os på info@conteco.dk eller via tlf. 53 65 08 80 for spørgsmål ang. vores produkter eller hvis I ønsker råd og vejledning til jeres projekt. 

På forhånd tak for forståelsen – vi glæder os allerede til at se jer igen!

/ Conteco teamet

CONTECO A/S
A.P. Møllers Allé 39A – Syd
2791 Dragør

Cvr.: 3107 0600

+45 5365 0880
info@conteco.dk

Conteco A/S – Copyright