Conteco fejrer november!

November 2019 markerer 2 år siden Conteco fik MK-godkendelsen til vådrum – og i år er vi blevet officielle leverandører til Dansk Byggeri! Det vil vi gerne fejre med vores kunder og giver derfor 10% rabat på hele webshoppen frem til d. 30/11. Brug blot koden: HURRA10 inden betaling. 

Udregn dit projekt allerede idag ved hjælp af vores smarte produktberegner. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud/rabatter.

Måske sidder du tilbage og tænker: “Men hvad betyder alle de godkendelser – og hvad skal jeg være opmærksom på i mit projekt?” Fortvivl ej. Vi har lavet en kort oversigt over hvad vores godkendelser betyder for dig.    

MK/ETA godkendelsen til vådrum  

MK-godkendelsen fra ETA Danmark er en godkendelse for materialer og konstruktioner til byggeri – og er din garanti for, at du sikkert og lovligt kan anvende Conteco til nybyg og totalrenovering af vådrum sammen med Ardex vådrumsopbygning. Godkendelsen har blandt andet gjort det muligt, at istandsætte et badeværelse i betonlook på under en uge, også selvom der ikke ligger en eksisterende, godkendt vådrumsbelægning på gulv og væg.

Denne godkendelse har altså særlig stor betydning for dig, der vil lave en større renovering i vådrum, eller drømmer om beton i nybyg. Ligesom for 2 år siden, er Conteco den første og eneste godkendte løsning til denne type projekt.  

Læs mere om MK/ETA godkendelserne på ETA Danmarks hjemmeside.

GVK & Dansk Byggeri 

GVK står for Gulvbranchens Vådrums Kontrol og er en anderkendt godkendelse hos Dansk Byggeri. GVK’s materialegodkendelse tildeles kun de produkter, der lever op til kravene anført i GVKs godkendelsesprocedure for materialer til vådrum. Denne godkendelse yder derfor en ekstra sikkerhed til både privat- og erhvervskunder, der ønsker at anvende Conteco i vådrum – og det er vi meget stolte af! 

Brug for yderligere vejledning? 

Husk at du altid kan sende os en mail på info@conteco.dk for yderligere råd og vejledning til dit projekt. Er du i tvivl om hvilke produkter du skal bruge, kan du anvende vores produktberegner her på siden. 

CONTECO A/S
A.P. Møllers Allé 39A – Syd
2791 Dragør

Cvr.: 3107 0600

+45 5365 0880
info@conteco.dk

Conteco A/S – Copyright