Håndværker? Kontakt os for information
FÅ 10% RABAT MED KODEN SOMMER10
1-3 dages levering
FÅ 10% RABAT MED KODEN SOMMER10

Studiemedarbejder til Conteco

Drives du af at levere gode kundeoplevelser? Drømmer du om et centralt studiejob i hjertet af København? Så er du måske vores nye studiemedarbejder!

Vi søger en serviceminded studiemedarbejder til vores showroom i hjertet af Vesterbro. Som studiemedarbejder er det din primære opgave at give vores kunder den bedste service og vejledning i deres boligprojekter. Det er derfor vigtigt, at du er både imødekommende og har en naturlig interesse for at lære nye ting.

Om dig
Vi forestiller os, at du er studerende på en videregående uddannelse og har erfaring indenfor salg, marketing, kommunikation eller lignende områder. Desuden skal du have lyst til at sætte dig ind i vores koncept og fordelene ved Conteco beton i hjemmet – både de praktiske og designmæssige. Sprogfærdigheder i dansk og engelsk er et krav.

Vi tilbyder en spændende hverdag i en virksomhed i rivende udvikling. Det er derfor yderst vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og er omstillingsparat.

Arbejdsopgaver
Åben/luk af showroom, kundehåndtering og rådgivning til boligprojekter, ad-hoc opgaver.

Stillingen indebærer vagter på ca. 8 timer ugentligt og primært vagter torsdag-lørdag. Én lørdagsvagt om måneden vil være et krav. Efter prøvetid vil det være muligt at få flere timer/vagter. Løn efter kvalifikationer.

Ansøgningsfrist og jobstart
Ansøgningsfrist d. 1 august 2020. Vi afholder løbende samtaler. Jobstart er hurtigst muligt, helst omkring d. 15 august 2020. Ansøgning sendes att. Kristine Gasseholm på mail info@conteco.dk, som også kan kontaktes vedrørende spørgsmål og yderligere information.

________________________________________________________________________

Conteco A/S står bag den fleksible Conteco beton – en unik overfladebehandling der kan påføres næsten alle overflader. Conteco A/S blev grundlagt i 2016 med passionen om at bringe det urbane look ind i enhver bolig og udfordre folks opfattelse af mulighederne med beton.

Find os på Instagram og Facebook @contecodk.

CONTECO A/S
A.P. Møllers Allé 39A – Syd
2791 Dragør

Cvr.: 3107 0600

+45 5365 0880
info@conteco.dk

Conteco A/S – Copyright