HÅNDVÆRKER? KONTAKT ERHVERV@CONTECO.DK
LEVERING 1-3 HVERDAGE
SHOWROOM VESTERBRO & MIDDELFART
LEVERING 1-3 HVERDAGE

Studiejob / Sales Assistant for Conteco A/S

Drives du af at levere gode kundeoplevelser? Drømmer du om et centralt studiejob i hjertet af København? Så er du måske vores nye studiemedarbejder!

Vi søger en serviceminded studiemedarbejder til vores showroom i hjertet af Vesterbro. Som studiemedarbejder er det din primære opgave at give vores kunder den bedste service og vejledning i deres boligprojekter. Det er derfor vigtigt, at du er både imødekommende og har en naturlig interesse for at lære nye ting.

Vi forestiller os, at du er studerende på en videregående uddannelse og har erfaring indenfor salg, marketing, kommunikation eller lignende områder. Desuden skal du have lyst til at sætte dig ind i vores koncept og fordelene ved Conteco beton i hjemmet – både de praktiske og designmæssige. Du skal kunne kommunikere fejlfrit på dansk – skriftligt og mundtligt – og have gode engelske sprogfærdigheder.

Vi tilbyder en spændende hverdag i en virksomhed i rivende udvikling. Det er derfor yderst vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og er omstillingsparat.

Arbejdsopgaver
Åben/luk af showroom, kundehåndtering og rådgivning til boligprojekter, ad-hoc opgaver.

Stillingen indebærer vagter på ca. 8 timer ugentligt. Én lørdagsvagt om måneden vil være et krav for ansættelse. Løn efter kvalifikationer.

Ansøgningsfrist og jobstart
Ansøgningsfrist d. 14 april 2021. Vi afholder løbende samtaler. Jobstart er hurtigst muligt, helst omkring d. 4 maj 2021. Ansøgning sendes att. Kristine Gasseholm på mail info@conteco.dk, som også kan kontaktes vedrørende spørgsmål og yderligere information.