Hvem står bag Conteco

Conteco er udvilket af Dr. Schutz Scandinavia A/S, som har mere end 40 års erfaring indenfor overfladebehandling. Udover Conteco, tilbyder Dr. Schutz et bredt sortiment af rengørings- og vedligeholdelsesprodukter og sikrer på den måde den korrekte vedligeholdelse af dine overflader.

For mere information om Dr. Schutz Scandinavia A/S, besøg www.dr-schutz.dk eller følg aktiviteterne på LinkedIn.

Historien om Conteco

Gennem historien har beklædning af bygninger altid været udført med forskellige typer sten. I det gamle Rom var det ofte marmor – i dag er det typisk granit og beton der anvendes. Det urbane udtryk fra storbyen har altid været populært og derfor var ideen, at udvikle et betonprodukt der ville udfordre folks opfattelse af mulighederne med beton. Dette lykkedes med Conteco: Produktet der åbner op for nye og kreative muligheder for betonoverflader.

Mission

Vi vil bringe det urbane udtryk ind i alle hjem – nemt og enkelt. Med udviklingen af Conteco – Beton til din bolig – vil vi udvide mulighederne med beton og give alle en chance for at designe urbane udtryk i hjemmet. Vi vil tænke grønt og fremme genbrug, fremfor nyanskaffelse. Beklæd dit inventar, gulv, vægge eller badeværelse med Conteco og giv gammelt inventar nyt liv. Design dit personlige udtryk og gør din bolig unik.

Vision

Med Conteco beton, vil vi udfordre folks kreativitet og bringe det urbane udtryk fra storbyen ind i fremtidens bolig.

Conteco
A.P. Møllers Allé 39A – Syd
2791 Dragør

Tlf.: +45 5365 0880

info@conteco.dk

copyright