HÅNDVÆRKER? KONTAKT ERHVERV@CONTECO.DK
LEVERING 1-4 HVERDAGE
SHOWROOM AMAGER & MIDDELFART
LEVERING 1-4 HVERDAGE

Om Conteco

Vores historie  

Conteco blev grundlagt i 2016 med den passion at bringe det urbane udtryk ind i boligen og udfordre folks opfattelse af mulighederne med beton.

Den fleksible beton skaber en unik overflade, der sætter et personligt præg på ethvert rum – hvad end det påføres gulv, væg eller møbler. Kvaliteten på Conteco er enestående, hvilket har medført, at Conteco er det eneste lignende produkt på markedet, der har opnået MK- & ETA-godkendelserne til anvendelse i vådrum.

Med Conteco beton er du sikret den bedste løsning indenfor overfladebehandling i betonlook. 

Conteco er en dansk virksomhed med hovedkontor i Dragør. Alle vores produkter forhandles her på www.conteco.dk – men vi sidder altid klar på mail og telefon til at hjælpe dig med bestilling, gode tips og vejledning til dit projekt.

Mission

Vi vil bringe det urbane udtryk ind i alle hjem – nemt og enkelt. Med udviklingen af Conteco systemet, vil vi udvide mulighederne med beton og give alle en chance for at designe unikke udtryk i hjemmet.

Vi vil tænke grønt og fremme genbrug fremfor nyanskaffelse. Beklæd dine gulve, vægge, dit badeværelse eller dine møbler med Conteco og giv gamle overflader nyt liv. 

Vision

Med Conteco beton vil vi udfordre folks kreativitet og bringe det urbane udtryk fra storbyen ind i fremtidens bolig.

Vores team

Ønsker du at komme i kontakt med os, er du altid velkommen til at anvende vores kontaktformular her på siden, eller at sende en mail til info@conteco.dk – så sørger vi for at mailen når frem til rette modtager. 

Marc Praegel

Marc Praegel

Chief Operating Officer

Stefan Johansen

Stefan Johansen

Area Sales Manager

Anne-Mette Søndergaard

Anne-Mette Søndergaard

Marketing & Communications Manager

Kristine Gasseholm

Kristine Gasseholm

Key Account Manager

Martin Schubert Mortensen

Martin Schubert Mortensen

Customer Technical Support