VÆG

VÆG

VÆG

Sådan laver du en betonvæg med Conteco

En væg i betonlook giver et smukt og råt udtryk til din bolig, og tendensen ses overalt i boligindretning i øjeblikket. Med Contecos unikke betonserie kan du hurtigt og simpelt selv trække det urbane miljø ind i dit hjem, hvad enten du bor i parcelhus, rækkehus, lejlighed eller noget andet. Kort sagt kan Conteco bruges alle steder og på alle overflader.

Er du klar til at komme i gang? Prøv vores hjælpsomme produktberegner, der hjælper dig med at finde de helt rigtige produkter til dit projekt. Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf: 5365 0880, eller kontakte os på mail her.

Du kan let få en poleret, rustik betonvæg i dit eget hjem ved at bruge Conteco fleksibelt beton. Vores produkt har samme udtryk og slidstyrke som almindelig beton, der kendes fra blandt andet bygningskonstruktioner. Forskellen er imidlertid, at vores betonspartel kan males, spartles eller sprayes på vægge, gulve eller møbler både i stuen, køkkenet eller badeværelset. Fleksibiliteten i betonmalingen gør den let at arbejde med og giver en lang række anvendelsesmuligheder i dit hjem både inde og ude. Lad drømmene få frit spil og slip fantasien løs – vi står klar til at hjælpe dig med at realisere dine drømme.

 

Polerede betonvægge i alle rum

På bare få timer kan du selv lave en rustik væg i poleret beton, hvilket gør Conteco til det ideelle gør-det-selv projekt. Contecos betonspartel er let at arbejde med, og du kan selv tilpasse farven og skabe strukturen i overfladen. På den måde får du en flot betonvæg, der passer til netop dit hjem. Ønsker du for eksempel en fin, blød overflade, skal du vælge kombinationen Beton Medium/Fine, mens kombinationen Beton Basic/Medium giver en mere rug overflade. Conteco kan bruges overalt i hjemmet. Her kan du læse mere om de øvrige anvendelsesmuligheder:

Conteco kommer i små, praktiske beholdere, og den færdige tykkelse på overfladen er blot få millimeter tykt. Ikke desto mindre er betonlaget enormt slidstærkt og med en efterbehandling bliver din væg multiresistent, så du let efterfølgende kan rengøre betonvæggen.

Kontakt os i dag – vi sidder klar til at vejlede dig.

 

Rustik væg – maling, der ligner beton

I almen tale bliver Conteco of kaldt maling, der ligner beton, idet betonlaget, som skal smøres på væggen, næsten er lige så tyndt som maling. Det tynde lag medfører for det første, at betonen tørrer markant hurtigere end produkter som microcement. For det andet bliver din nye betonvæg også langt mere resistent over for sprækker og revner, når laget smøres tyndt ud. Sidst men ikke mindst gør det betonen utrolig medgørlig og fleksibel at arbejde med.

Contecos fleksible beton eller maling, der ligner beton, er det ideelle produkt for dig, der elsker gør-det-selv projekter og/eller gerne vil piftet hjemmet op med det rustikke, rå, urbane betonlook. Med vores betonspartel behøver du ingen håndværksmæssig baggrund eller særlige handy man færdigheder for at skabe et flot resultat. Se nedenfor hvordan du kommer i gang med dit projekt og find alt, hvad du skal bruge for selv at lave en fløjlsblød eller rustik betonvæg.

Sådan laver du en væg i betonlook

 • Inden du går i gang med at påføre Conteco på din væg, skal du sørge for, at væggen har en ensartet overflade. Conteco bliver påført i tynde lag (på cirka 0,5 mm pr. lag) af 2-3 omgange, så derfor vil ujævnheder skinne igennem. Tænk på at forberede din væg på samme måde, som hvis du skulle male den.
 • Afdæk paneler med malertape og dæk også dit gulv af, inden du påfører Conteco på væggen.
 • Miks blandingen efter anvisningen på produktet. Du kan bruge både Conteco Beton Fine, Medium eller Basic på din væg, alt efter hvor groft et udtryk, du ønsker i overfladen.
 • Du kan spartle eller rulle Conteco på din væg. Prøv dig frem og leg med strukturen i overfladen. Hvis du ikke er helt tilfreds med udtrykket i betonen og for eksempel vil have mere struktur i overfladen, arbejder du bare videre med det i næste lag.
 • Tørretiden er 30-60 minutter pr. lag ved stuetemperatur. Normalt får du et flot resultat ved 2-3 lag.
 • Inden næste lag påføres, fugtes overfladen med en forstøverflaske. Det sikrer, at betonen får optimal vedhæftning.
 • Når resultatet er som ønsket og tørt, skal overfladen behandles med Conteco Color Sustainer. Du bestemmer selv, om du efterfølgende vil forsegle overfladen på din væg med Conteco Beton Sealer, så den bliver ekstra modstandsdygtig over for fedt og rengøringsmidler. Det kan anbefales, hvis du har lavet en væg i et køkken eller et andet sted i boligen, der er ekstra udsat for slid og smuds.

Tips til betonvæg

Hvis du gerne vil skabe et unikt og personligt udtryk på din indendørs betonvæg, så kan du lade være med at pudse den op først. Så skinner ujævnheder, riller og huller igennem, og du vil få et udtryk, der minder endnu mere om et råt betonelement. Hvis du alligevel fortryder resultatet og synes, der er for råt, så kan du spartle væggen op og starte forfra med at påføre Conteco.

 

Det skal du bruge

Du kan købe alle Conteco-produkterne i webshoppen her på Conteco.dk

 • Conteco Basic og enten Medium eller Fine, afhængig af ønsket udtryk.
 • Conteco Pigment i den farve du ønsker.
 • Conteco Beton Sealer (valgfrit).
 • Spand til at blande produkterne i.
 • Blandepropel til boremaskine.
 • Malertape til afdækning af paneler og lignende.
 • Plastik til afdækning af gulv.
 • Spartel, rulle eller pensel til at påføre Conteco med.
 • Forstøverflaske til at fugte lagene med vand mellem påføringerne.
 • Evt. sandpapir til at slibe overfladen med inden du går i gang. Hvis du vil slibe på væg med Conteco skal du bruge slibepapir med diamant.

Inspiration til indendørs betonvæg

Kun fantasien sætter grænser for, hvor du kan bruge betonoverflader i dit hjem. Et oplagt sted at kaste sig ud i en smuk, rustik betonvæg er i soveværelset, hvor du for eksempel kan skabe en poleret betonvæg, der fremstår som en smuk ramme omkring sengen. Eller hvad med i stuen, hvor en væg i er oplagt omkring fjernsynet eller på væggen bag sofaen.

Hvis du har et klassisk, hvidt køkken, kan du også prøve at male en væg med Conteco fleksibelt beton dér, hvor du normalt ville sætte klinker op. Det giver et unikt udtryk og overfladebehandlingen på Conteco gør, at det er lige så rengøringsvenligt og smudsafvisende som klinker.

Betonvæg med slidstærk overflade

Når du har lavet en poleret betonvæg med Conteco og afslutter med at overfladebehandle med et lag af Conteco Beton Sealer, bliver overfladen, modsat sandspartel, enorm slidstærkt og modstandsdygtigt overfor snavs, fedtstoffer og rengøringsmidler. Dette gør vores overfladebelægning særdeles velegnet til køkkener eller andre steder, hvor en betonvæg vil kunne blive udsat for fedt, snavs og smuds. Derfor er det kun fantasien og ikke betonmalingen, der sætter begrænsningerne for dine ønsker og drømme.

Kom godt i gang

Du kan købe alle produkterne i Conteco serien i webshoppen her på Conteco.dk. Hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dit hjem, eller hvordan du laver en væg med Conteco, så hjælper vi dig også gerne med alt fra rådgivning til etablering i dit hjem. Du kan enten tage kontakt til os eller benytte vores produktberegner, så du får de rigtige mængder til dit projekt. Du kan også hente vores Conteco Guide, der beskriver processen trin-for-trin, HER.

Sådan kan du få betonlook i dit hjem

Der er mange muligheder, hvis du drømmer om et råt betonlook i dit hjem. Conteco fleksibelt beton kan bruges på alle overflader, men de mest oplagte er gulve, vægge, møbler og i badeværelset, hvor du kan lægge betonmalingen ovenpå dine eksisterende overflader – for eksempel træ, klinker og linoleum.

Se her hvor nemt det kan gøres

Hos Conteco elsker vi det urbane, rå, New Yorker look, som indendørs betonoverflader kan give. Denne passion vil vi gerne dele med så mange som muligt, og netop derfor skal det være simpelt at anlægge betonspartlen på alle overflader.

Du kan se alle instruktionsvideoerne her på Conteco.dk

Gode råd

Med Conteco fleksibelt beton kan du nemt og hurtigt få et urbant betonlook.

Conteco kan benyttes i hele din bolig – også i vådrum. Kun fantasien sætter grænser.

Den fleksible beton påføres nemt og hurtigt uden at du går på kompromis med betonens klassiske styrke.

Conteco er op til 200 gange stærkere end et traditionelt højkvalitets epoxygulv. Overfladebehandlingen gør, at Conteco kan tåle de fleste kemikalier.

Med Conteco bliver det muligt at genbruge gamle gulve og give dem nyt liv. Det er både godt for miljøet og økonomien.

Se hvad du skal bruge

FØLG PRODUKTBEREGNEREN NEDENFOR:

Beton overflade
Beton i baderum

Hvad skal du behandle?

Væg
Gulv
Bordplade

Beton i baderum

Conteco beton på eksisterende vådrum
Nyetablering af conteco beton
– MK-godkendt

Skal underlaget spartles?

HVOR MANGE SPANDE AF 2,5 KG HAR DU BRUG FOR?
LAGTYKKELSE: FRA 0 TIL 10 MM.
FORBRUG: CA. 1,1 KG/M²/MM

Skal du bruge
elastiske rØrmanchetter?

ANVENDES KUN VED RØRGENNEMFØRING
I BADEVÆRELSER


Ø 6 - BRUGES FRA Ø 12-22
Ø 23 - BRUGES FRA Ø 40-60
Ø 70 - BRUGES FRA Ø 80-110

Skal du bruge
selvklæbende måtter til afløb?

VÆLG ANTAL UD FRA HVER STØRRELSE


40 CM X 40 CM
40 CM X 120 CM

Hvor meget skal etableres?

ANTAL UDVENDIGE HJØRNER
ANTAL INDVENDIGE HJØRNER

ANTAL KANTMETER
ANTAL M² DU SKAL BEHANDLE

Hvordan skal overfladen være?

Glat
Ru
Ekstra ru

Vælg farve

Du kan se alle billederne i stor størrelse her

Ingen farve
Charcoal Intense
Charcoal Medium
Charcoal Light
Concrete Intense
Concrete Medium
Concrete Light
Lemon Tea
New Pine
Olive Tree
Desert Sand
Peach
Dusty Rose
Icy Waters

Vælg sealer

Giver en rå overflade. Bør ikke vælges til køkken og bad
Uden sealer
Giver en naturlig beton overflade.
Beton Sealer Mat
Giver en mere glansfuld, halvblank betonoverflade.
Beton Sealer Shine

Antal M² du skal behandle

Du skal bruge:

Hvordan etableres Conteco

Conteco er designet til gør-det-selv folket. 

Lad os vise dig hvordan det kan gøres – nemt og enkelt.

Conteco
A.P. Møllers Allé 39A – Syd
2791 Dragør

Tlf.: +45 5365 0880

info@conteco.dk

copyright