HÅNDVÆRKER? KONTAKT ERHVERV@CONTECO.DK
LEVERING 1-4 HVERDAGE
SHOWROOM AMAGER & MIDDELFART
LEVERING 1-4 HVERDAGE

Mød Conteco ONE – en dekorativ spartelmasse skabt til at give dine overflader et eksklusivt og fløjlsblødt look på blot ét døgn. Påfør Conteco ONE på dine gulve- og vægflader, eller udvid din bordplades levetid med et helt nyt look. Nemmere bliver det ikke!

Hvorfor vælge Conteco ONE?

Hurtige tørretider og få arbejdsgange

Gør det muligt at lave et projekt på blot én dag!

Masser af anvendelsesmuligheder

Kan anvendes på stort set alle overflader og påføres med spartel, rulle og pensel. Efterbehandles ONE med Conteco Beton Sealer opnås en vandtæt belægning.

Super gør-det-selv venligt

– så du føler dig som en superhelt!

Magisk forvandling med Conteco ONE til kun 299,-/m2

Trænger dit hjem til et friskt pust? Se hvor stor en forskel det gjorde, da dette vinylgulv i et køkken blev forvandlet med Conteco ONE i nuancen 04 Morocco Sand og efterbehandlet med Conteco Beton Sealer. Det bedste ved det hele? Projektet tog kun én dag!

Før Conteco ONE

Med Conteco ONE

Instruktionsvideo

Sådan påfører du Conteco ONE. I særligt udsatte områder, på bordplader og på gulve, skal Conteco ONE efterbehandles med Conteco Beton Sealer. Sammenhold altid vores instruktionsvideo med vores guide, som du finder her.

30 af tidens bedste farver

Conteco ONE kommer i 30 smukke nuancer – nøje udvalgt efter nordisk indretning og æstetik. Alle nuancerne leveres færdigblandet og er klar til at skabe kontrast og stemning i dit hjem.

Du finder Conteco ONE farvekort her.

Conteco ONE guide

Vores guide til Conteco ONE forklarer trin-for trin og på en enkelt side, hvordan du kommer godt i mål med dit projekt.