HÅNDVÆRKER? KONTAKT ERHVERV@CONTECO.DK
LEVERING 1-3 HVERDAGE
SHOWROOM PÅ VESTERBRO
LEVERING 1-3 HVERDAGE

Møbler 

Trænger dine møbler til et kosmetisk løft? Din slidte bordplade, dine gamle stole, spisebord og andre genstande får nyt liv og et råt udtryk med Conteco fleksibelt beton. Du kan let selv male og spartle Conteco på alle overflader, så for eksempel træ-trappen, bordpladen eller det kedelige badeværelseskab får en cool og holdbar overflade i betonlook.

→ Sådan laver du et møbel med Conteco
→ Det du skal bruge 
→ Gør-det-selv bordplade i betonlook
→ Beregn pris

Sådan får du betonmøbler i et smukt betonlook 

Du kan nemt opdatere dine møbler med Conteco så du får det urbane look ind i dit hjem. En gammel bordplade får en smuk make-over, fordi du med få lag kan forvandle for eksempel træbordpladen til betonlook. Også trapper, hylder, reoler og skabe kan få nyt liv i smukt betonlook – tænk på, at du kan bruge Conteco, som du normalt ville bruge maling, så anvendelsesmulighederne er næsten uendelige, og kun fantasien sætter grænser for betonmøbler. 

Er du klar til at begynde dit projekt – brug vores smarte beregner, der viser præcist, hvad du skal bruge. 

Farvenuancerne spænder fra den klassiske grå betonfarve til de helt mørke nuancer, samt et udvalg af farvede nuancer. Også udtrykket i betonens overflade kan du selv personliggøre, alt efter hvordan du spartler eller ruller Conteco på. Conteco fleksibelt beton kan bruges flere steder i hjemmet. Læs videre og se hvordan du kommer i gang med at forvandle dine møbler til betonmøbler med et flot betonlook. Du kan også læse mere om Contecos mange anvendelser her:

Sådan laver du et møbel i betonlook

 • Inden du går i gang med at påføre Conteco på dine møbler, skal du sørge for, at overfladen på møblet er ensartet og absorberer ens. Hvis du bruger Conteco på træ vil årer, ringe og ujævnheder skinne igennem, fordi Conteco smøres på i et meget tyndt lag. Det kan give en smuk effekt, at årerne i træet skinner igennem, men hvis du vil have det klassiske beton-look, anbefaler vi, at du sliber overfladen let først og evt. bruger spartelmasse til at få en hel jævn overflade på møblet. Ved påføring på absorberende overflader, som f.eks. ubehandlet træ, MDF eller spartelmasse, skal overfladen antlid grundet med primer inden påføring af Conteco. 
 • Afdæk områder, der ikke skal have Conteco med malertape og miks Conteco-blandingen efter anvisningerne i vores guide.
 • Fordel Conteco-blandingen i et tyndt lag på møblets overflade – så tyndt som muligt og max. 0,5 mm.
 • Du kan selv bestemme udtrykket i møblets overflade, alt efter hvordan du spartler, ruller eller maler Conteco på. Hvis du ikke er helt tilfreds med udtrykket, kan du lægge et nyt lag ovenpå beton møblet.
 • Tørretiden er cirka 45–60 minutter pr. lag ved stuetemperatur. Se vores guide for den korrekte systemopbygning til dit projekt. 
 • Inden næste lag påføres på møblet, slibes overfladen let med korn 150, og fugtes med vand i en forstøverflaske. Dette sikrer, at betonen får optimal vedhæftning.
 • Når du er tilfreds med resultatet, lader du overfladen tørre helt og påfører derefter Conteco Color Sustainer i et tyndt lag, som masseres ned i overfladen på dit nye beton møbel. Når det er tørt påføres Conteco Beton Sealer, der sikrer at overfladen bliver ekstremt holdbar. Det kan især anbefales, at du bruger Conteco på møbler eller overflader, der er udsat for slid, eller som du skal rengøre ofte – fx borde, trapper eller møbler på badeværelset.

Kom godt i gang

Du kan købe alle produkterne til beton møbler i Conteco serien i webshoppen her på Conteco.dk. Hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dit hjem, eller hvordan du laver et møbel i Conteco, så hjælper vi dig også gerne med alt fra rådgivning til henvisning af en erfaren håndværker. Du kan enten tage kontakt til os eller benytte vores produktberegner, så du får de rigtige mængder til dit projekt. Du kan også hente vores Conteco guide, der beskriver processen trin-for-trin, her.

Det du skal bruge 

Du kan købe alle Conteco-produkterne til beton møbler i webshoppen her på Conteco.dk

   • Conteco Basic og enten Medium eller Fine, afhængig af ønsket udtryk på beton møblet.
   • Conteco Mix & Primer.
   • Conteco Pigment.
   • Conteco Color Sustianer
   • Conteco Beton Sealer.
   • Spand til at blande produkterne i.
   • Blandepropel til boremaskine.
   • Malertape til afdækning af kanter, paneler og lignende.
   • Spartel, rulle eller pensel til at påføre Conteco på møblet eller overfladen.
   • Forstøverflaske til at fugte lagene med vand mellem påføringerne.
   • Slibeklods og sandpapir korn 150 til slibning før og mellem Conteco beton lagene.

Slidstærk bordplade i betonlook

Conteco giver dig mulighed for, nemt og hurtigt at skabe en rustik betonbordplade i lige de mål der passer til din bolig. Trenden med beton i hjemmet kan følges på mange måder, f.eks. med et unikt betonspisebord eller en køkkenø med en flot betonoverflade. Når du har lavet dit møbel med Conteco, og du afslutter med at overfladebehandle med Conteco Beton Sealer, bliver overfladen slidstærk og modstandsdygtig for snavs, fedstoffer og rengøringsmidler. Læs her hvordan du laver en flot, poleret betonbordplade.

Sådan kan du få betonlook i dit hjem

Der er mange muligheder, hvis du drømmer om et råt betonlook med flotte beton møbler i dit hjem. Conteco fleksibelt beton kan bruges på alle overflader, men de mest oplagte er gulve, vægge, møbler og i badeværelset, hvor du kan lægge Conteco ovenpå dine eksisterende overflader – for eksempel træ, klinker og linoleum. 

Se her hvor nemt det kan gøres

Du kan se alle instruktionsvideoerne her på Conteco.dk

Gode råd

Med Conteco fleksibelt beton kan du nemt og hurtigt få et urbant betonlook.

Conteco kan benyttes i hele din bolig – også i vådrum. Kun fantasien sætter grænser.

Den fleksible beton påføres nemt og hurtigt uden at du går på kompromis med betonens klassiske styrke.

Conteco Beton Sealer gør, at Conteco overfladen kan tåle de fleste kemikalier. Vi anbefaler dog altid, at man følger vores pleje- og vedligeholdelsesplan for optimal beskyttelse af overfladen.

Med Conteco bliver det muligt at genbruge gamle gulve og give dem nyt liv. Det er både godt for miljøet og økonomien.

Ofte stillede spørgsmål om betonmøbler

Kan man bruge Conteco på en bordplade?

Conteco kan anvendes på bordplader af mange forskellige materialer, som f.eks. MDF, krydsfiner, massivt træ, sten eller laminat. Der er derfor rig mulighed for at skabe et betonbord eller betonbordplade – hvad end du har en eksisterende bordplade eller skal lave en ny.

CONTECO A/S
A.P. Møllers Allé 39A – Syd
2791 Dragør

Cvr.: 3107 0600

+45 5365 0880
info@conteco.dk

Conteco A/S – Copyright