HÅNDVÆRKER? KONTAKT ERHVERV@CONTECO.DK
LEVERING 1-3 HVERDAGE
VI HOLDER LUKKET D. 13+14/5
LEVERING 1-3 HVERDAGE

Badeværelse

Badeværelset er normalt et dyrt og besværligt rum at renovere. Derfor opgiver mange også drømmen om selv at fikse deres badeværelse af gør-det-selv vejen. Med Conteco fleksibelt beton kan du skabe et moderne badeværelse, opdatere baderummet og få et smukt og råt look i beton på ganske få timer. Du kan nemlig bruge Conteco ovenpå eksisterende overflader som for eksempel klinker, bordplader og linoleum. Endelig er vi det eneste betonprodukt på markedet, der er godkendt til vådrum.

→ Sådan bruger du Conteco i badeværelset
→ Det du skal bruge
→ Godkendt beton i vådrum
→ Conteco på eksisterende klinker
→ Beregn pris

Få et moderne badeværelse i beton

Få inspiration til at gøre dit badeværelse moderne med Contecos fleksible beton, der med simple og hurtige overfladebehandlinger kan skabe et urbant udtryk i stil med de populære New Yorker badeværelser, der er kendt for deres spartanske udtryk og store klinker. Her kan du skære alle de besværlige led i badeværelsesrenoveringen og -indretningen væk, da Conteco hverken kræver, at du river klinker ned, eller at du behøver at mure op. Kort sagt kan du hurtigt skabe et eksklusivt og moderne badeværelse med polerede betongulve, betonvægge eller andre betonoverflader.

Vådrumsgodkendt beton med certificeringerne i orden

Det er let at komme i gang med Contecos fleksible beton – her finder du vores brugervenlige produktberegner, der hjælper dig med at finde de produkter, du skal bruge i de rigtige mængder, så du kan indrette, udbedre, opdatere, forbedre eller renovere dit badeværelse til den rigtige pris.

Gør-det-selv renovering af badeværelse

På badeværelset er det oplagt at bruge beton ovenpå dine allerede eksisterende flader, så du slipper for et stort og besværligt renoveringsprojekt, hvor du først skal banke badeværelsesklinker ned og derefter bygge overfladen op igen.

Badeværelsesgulv- og væg i beton

Conteco kan lægges direkte oven på eksisterende overflader som badeværelsesgulvet, badeværelsesvæggen eller sågar dine badeværelsesmøbler. Det er uhyre nemt, når bare du sørger for at smøre Conteco på i et tyndt lag. Ønsker du at bruge betonen på klinker, skal du først sørge for, at overfladen er jævn ved for eksempel at spartle væggen op med en multihæftende spartelmasse, og mætte overfladen med en primer. Herefter påføres Contecos betonserie som på enhver anden jævn overflade.

Dermed kan du bruge Conteco til at give nyt liv til dit badeværelse. Det kan være på gulvet, vægge, i brusenichen eller på møbler. Conteco kan smøres oven på mange overflader og giver et smukt og råt udtryk i beton til dit bad.

Du kan let få en rustik betonoverflade i dit eget hjem ved at bruge Conteco fleksibelt beton. Det har samme udtryk og slidstyrke som beton, men kan males eller spartles på og er blot få millimeter tykt. Derfor kan du på få timer skabe et smukt betonlook i din bolig.

Conteco er let at arbejde med, og du kan tilpasse farven og selv skabe strukturen i overfladen, så du får et udtryk, der passer netop til dit hjem. Skal dit hjem shines op, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig hele vejen!

Den fleksible beton kan også benyttes mange andre steder i hjemmet:

Sådan bruger du Conteco i badeværelset

 • Inden du går i gang med at påføre Conteco, skal du sørge for, at overfladen er ensartet. Conteco bliver påført i et meget tyndt lag (på cirka 0,5 mm pr. lag), så derfor vil ujævnheder skinne igennem. Hvis du fx skal bruge Conteco ovenpå klinker og vil have en glat væg eller et glat gulv som resultat, kan du først spartle klinkerne med en multihæftende mørtel, eller fiberforstærket flydespartel, så fugerne mellem klinkerne forsvinder. Herefter skal overfladen mættes med primer inden Conteco arbejdet påbegyndes.
 • Afdæk paneler og andet der ikke skal have Conteco med malertape. Hvis du laver en væg, så dæk også dit gulv og eventuelle møbler på badeværelset af, da det godt kan spilde lidt når du påfører Conteco på væggen.
 • Miks blandingen efter anvisning på produktet. I badeværelser er de to første lag altid Beton Basic og Beton Medium. Til det tredje og sidste lag kan du vælge imellem Beton Medium eller Beton Fine, alt efter hvor ru en overflade du vil have.
 • Du kan spartle, male eller rulle Conteco på afhængigt af hvilket udtryk du ønsker. Prøv dig frem og leg med overfladen. Hvis du ikke er helt tilfreds med udtrykket i betonen kan du altid lægge et nyt lag ovenpå.
 • Tørretiden er ca. 45-60 minutter pr. lag ved stuetemperatur. I badeværelse skal Conteco påføres i 3 lag.
 • Inden næste lag påføres, fugtes overfladen med en forstøverflaske. Det sikrer, at betonen får optimal vedhæftning.
 • Når du er tilfreds med resultatet, lader du overfladen tørre helt (i min. 12 timer) og påfører derefter Conteco Color Sustainer i et tyndt lag, som masseres ned i overfladen. Når det er tørt påføres Conteco Beton Sealer, så overfladen bliver modstandsdygtig overfor vand, snavs og rengøringsmidler. Overfladen tåler derefter de fleste kemikalier, så det bliver let at fjerne eventuelle kalkaflejringer.

Er Conteco microcement?

Det er meget forståeligt, at det kan være svært at skelne mellem Conteco beton og produktet microcement, der også kaldes microbeton. Der er dog en verden til forskel mellem de to produkter, til trods for at deres funktion er den samme. Du kan læse meget mere om forskellen på Conteco og microcement her.

Tip til et råt, moderne badeværelse

Hvis du gerne vil skabe et unikt udtryk på badeværelsesvæggen eller badeværelsesgulvet, kan du anvende forskellige teknikker og give dit projekt personlighed. Du kan f.eks. lave de nederste lag Conteco i en mørkere nuance end de øverste for at skabe dybde og kontraster, eller forstøve overfladen med vand under påføring og give overfladen endnu mere liv. Hvis du alligevel fortryder resultatet, kan du altid påføre Conteco på ny. 

Det du skal bruge til gør-det-selv badeværelset

Du kan købe alle Conteco-produkterne i webshoppen her på Conteco.

 • Conteco Beton til 3 lag (Basic-Medium-Medium eller Basic-Medium-Fine, samt Mix & Primer til opblanding).
 • Conteco Color Pigment i den farve du ønsker.
 • Conteco Color Sustainer
 • Conteco Beton Sealer.
 • Spand til at blande produkterne i.
 • Blandepropel til boremaskine.
 • Malertape til afdækning af paneler og lignende.
 • Spartel, rulle eller pensel til at påføre Conteco med.
 • Forstøverflaske til at fugte lagene med vand mellem påføringerne.
 • Korthåret lakrulle til påføring af Conteco Beton Sealer.
 • Slibeklods og sandpapir korn 150 til slibning mellem betonlagene.

Nyt gulv i badeværelset – kom godt i gang 

Drømmer du om et nyt gulv på badeværelset? Har du altid ønsket dig en betonvask? Eller trænger din bruseniche til en friskt pust? Så er Conteco det ideelle gør-det-selv produkt til dig. Du kan købe alle produkterne her på Conteco.dk. Hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dit hjem, eller hvordan du anvender Conteco, så hjælper vi dig også gerne med alt fra rådgivning til henvisning af en erfaren håndværker. 

Hvad hvis jeg fortryder? 

Hvis du har brugt Conteco på eksisterende overflader i dit badeværelse, som for eksempel klinker, og fortryder, kan du ikke få klinkerne tilbage til deres oprindelige udgangspunkt. Tænk på Conteco, som var det maling, du havde brugt. Vi anbefaler derfor, at du banker klinkerne ned og starter forfra med det nye materiale, du ønsker at få på væggen eller på gulvet. Du kan sagtens slå igennem det tynde lag af Conteco, så du kan bryde overfladen ned. Hvis du vil, kan du også påføre nye materialer som for eksempel klinker eller maling ovenpå Conteco. 

Slidstærk overflade i betonlook

Når du har lavet en overflade med Conteco og afslutter med at behandle med Conteco Beton Sealer, bliver overfladen enormt slidstærkt og modstandsdygtigt overfor vand, snavs, fedtstoffer og rengøringsmidler. Netop derfor er betonen ideel til at lave polerede betongulve i badeværelset, bademøbler eller badeværelsesvægge.

Gør-det-selv badeværelse uden ridser og revner 

Sidder du med tanken om at renovere eller anlægge nyt gulv i badeværelset? Det faktum, at Conteco skal anlægges i et tyndt lag medfører at tørrertiden forkortes markant i forhold til lignende produkter. Men det er ikke den eneste fordel. Langt vigtigere medfører det tynde lag at overflade er mere fleksibelt, hvorved det bliver lettere at arbejde med, og ligeledes er betonen mere resistent over for revner og ridser som følge af de tynde lag. Derfor kan du være sikker på, at dit nye, moderne badeværelse holder sit flotte udtryk år efter år.

Eksklusivt udtryk i dit badeværelse 

Der er mange muligheder, hvis du drømmer om et råt betonlook i dit hjem. Conteco fleksibelt beton kan bruges på alle overflader, men de mest oplagte er gulve, vægge, møbler og i badeværelset, hvor du kan lægge Conteco ovenpå dine eksisterende overflader – for eksempel træ, klinker og linoleum. 

Se hvor nemt du kan renovere dit badeværelse

Vi mener, det skal være let at lave flotte moderne badeværelser i den populære New Yorker indretningsstil uden en håndværksmæssig baggrund. Du behøves nemlig ikke store fliser for at lave et ægte New Yorker gulv. Med Contecos unikke produktserie får du et materiale, der er let at arbejde med, og som gør det let at renovere eller modernisere dit badeværelse. Er du alligevel i tvivl om, hvordan Conteco skal påføres, og hvordan du får det bedste resultat, har vi forsøgt at komme dig i forkøbet. Vi har nemlig produceret en række instruktionsvideoer, der viser dig, hvordan du let kommer i gang med vores beton. Alternativt kan du se vores trin-for-trin guide, der beskriver processen i detaljer.

Du kan finde alle instruktioner her på siden.

Gode råd

Med Conteco fleksibelt beton kan du nemt og hurtigt få et urbant betonlook.

Conteco kan benyttes i hele din bolig – også i vådrum. Kun fantasien sætter grænser.

Den fleksible beton påføres nemt og hurtigt uden at du går på kompromis med betonens klassiske styrke.

Conteco Beton Sealer gør, at Conteco overfladen kan tåle de fleste kemikalier. Vi anbefaler dog altid, at man følger vores pleje- og vedligeholdelsesplan for optimal beskyttelse af overfladen.

Med Conteco bliver det muligt at genbruge gamle gulve og give dem nyt liv. Det er både godt for miljøet og økonomien.

Ofte stillede spørgsmål om badeværelser

Er Conteco godkendt til brug i vådrum?

Conteco har som det eneste lignende produkt på markedet, MK/ETA godkendelsen til brug i vådrum. Det betyder at du trygt kan bruge Conteco i badeværelset – også inde i selve brusenichen. Godkendelsen betyder også, at du både kan bruge Conteco i nybyg, totalrenovering og ovenpå eksisterende underlag, som f.eks. vinyl eller klinker. Godkendelserne kan bl.a. findes under vores ofte stillede spørgsmål eller på ETA Danmarks hjemmeside.

Kan jeg påføre Conteco på mine klinker i badeværelset?

Conteco kan påføres på næsten alle typer underlag, så længe underlaget er jævnt, stabilt og ikke absorberende. På klinker i badeværelset, vil man derfor først fuldspartle klinkerne og give dem en primer, så underlaget er mættet inden man påfører Conteco. Til dette formål har vi samlet et udvalg af produkter i vores webshop. Når overfladen er udjævnet og mættet kan påføringen af Conteco begynde. Læs altid vores step-by-step guide, inden du går i gang.

Hvordan rengøres Conteco i badeværelse?

Overflader behandlet med Conteco Beton Sealer kan rengøres med alle gængse husholdningskemikalier. Ønsker du at passe særligt godt på dine Conteco overflader har vi udviklet en speciel rengørings- og plejeserie: Conteco Clean & Care, som er et to-trins-system til optimal pleje af Conteco.

Conteco Clean er et rengøringsmiddel, som kan anvendes til fjernelse af kalk, sæberester og snavs i alle boligens rum. Plejeproduktet, Conteco Care er udviklet til genopfriskning af Beton Sealer og findes i tre varianter: Mat, Shine og Glossy.

CONTECO A/S
A.P. Møllers Allé 39A – Syd
2791 Dragør

Cvr.: 3107 0600

+45 5365 0880
info@conteco.dk

Conteco A/S – Copyright