HÅNDVÆRKER? KONTAKT ERHVERV@CONTECO.DK
LEVERING 1-4 HVERDAGE
SHOWROOM AMAGER & MIDDELFART
LEVERING 1-4 HVERDAGE

Badeværelse

Badeværelset er normalt et dyrt og besværligt rum at renovere. Derfor opgiver mange også drømmen om selv at fikse deres badeværelse af gør-det-selv vejen. Med Conteco fleksibelt beton kan du skabe et moderne badeværelse, opdatere baderummet og få et smukt og råt look i beton på ganske få arbejdsdage. Du kan nemlig bruge Conteco ovenpå eksisterende overflader som for eksempel badeværelsesgulvets klinker, bordplader og linoleum. Conteco er også det eneste betonprodukt på markedet, der er godkendt til vådrum og på vådrumsgulv.

Få et moderne badeværelse i beton

Få inspiration til at gøre dit badeværelse moderne med Contecos fleksible beton, der med simple og hurtige overfladebehandlinger kan skabe et urbant udtryk i stil med de populære New Yorker badeværelser, der er kendt for deres spartanske udtryk, rå toiletgulv og store klinker. Her kan du skære alle de besværlige led i badeværelsesrenoveringen og -indretningen væk, da Conteco hverken kræver, at du river klinker ned, eller at du behøver at mure op. Kort sagt kan du hurtigt skabe et eksklusivt og moderne badeværelse med polerede betongulve, betonvægge eller andre betonoverflader.

Vådrumsgodkendt beton med certificeringerne i orden

Som det eneste betonprodukt på markedet er Conteco MK-godkendt af ETA Danmark og må derfor bruges i både nybyg og totalrenoveringer. Det er let at komme i gang med Contecos fleksible beton via vores brugervenlige produktberegner, der hjælper dig med at finde de produkter, du skal bruge i de rigtige mængder, så du kan indrette, udbedre, opdatere, forbedre eller renovere både vådrumsgulv og andre overflader i dit badeværelse til den rigtige pris.

Gør-det-selv renovering af badeværelse

På badeværelset er det oplagt at bruge beton ovenpå dine allerede eksisterende flader, så du slipper for et stort og besværligt renoveringsprojekt, hvor du først skal banke badeværelsesklinker ned og derefter bygge overfladen op igen. Det er især en fordel, hvis du ønsker at give dig i kast med et nyt badeværelsesgulv.

Badeværelsesgulv- og væg i beton

Conteco kan lægges oven på eksisterende overflader som badeværelsesgulvet, badeværelsesvæggen eller sågar dine badeværelsesmøbler. Det er både en nem og simpel løsning, når bare du sørger for at smøre Conteco på i et tyndt lag. Ønsker du at bruge betonen på klinker, skal du først sørge for, at overfladen er jævn ved for eksempel at spartle væggen op med en multihæftende spartelmasse, og mætte overfladen med en primer. Herefter påføres Contecos betonserie som på enhver anden jævn overflade.

Dermed kan du bruge Conteco til at give nyt liv til dit badeværelse. Det kan både være på badeværelsesgulvet, vægge, i brusenichen eller på møbler. Conteco kan smøres oven på mange overflader og giver et smukt og råt udtryk i beton til dit bad og toiletgulv.

Du kan let få en rustik betonoverflade i dit eget hjem ved at bruge Conteco fleksibelt beton. Det har samme udtryk som beton, men kan males eller spartles på og er blot få millimeter tykt. Derfor kan du på få arbejdsdage skabe et smukt betonlook i din bolig.

Conteco er let at arbejde med, og du kan tilpasse farven og selv skabe strukturen i overfladen, så du får et udtryk, der passer netop til dit hjem. Skal dit hjem shines op, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig hele vejen!

Læs mere om Conteco’s øvrige anvendelsesmuligheder her:

Sådan bruger du Conteco i badeværelset

 • Inden du går i gang med at påføre Conteco, skal du sørge for, at overfladen er ensartet. Ved anvendelse på klinker, bør overfladen derfor fuldspartles og mættes med en primer inden påføring. Det er vigtigt, at din overflade er helt jævn, da Conteco bliver smurt på i et tyndt lag, så ujævnheder og eventuelle fuger vil skinne igennem.
 • Afdæk ønskede områder med malertape og bland Conteco efter anvisningen på produktet.
 • Påfør Conteco på overfladen i et tyndt lag – så tyndt som muligt – max. 0,5 mm.
 • Du kan selv bestemme udtrykket i overfladen, alt efter hvordan du spartler, maler eller ruller Conteco på. Hvis du ikke er helt tilfreds med udtrykket, kan du lægge et nyt lag ovenpå.
 • Tørretiden er cirka 45–60 minutter pr. lag ved stuetemperatur. Se vores guide for systemopbygning til dit projekt.
 • Hvis du ønsker et helt jævnt udtryk, kan du med fordel slibe med korn 150 slibenet inden du påfører næste lag. Det anbefales at slibe lige efter betonlaget er tørt, da det kan være svært at slibe i hærdet beton.
 • Inden næste lag påføres, mættes overfladen med vand ved hjælp af en forstøver.
 • Når du er tilfreds med resultatet, lader du overfladen tørre helt og påfører derefter Conteco Color Sustainer Plus med rulle i et tyndt, heldækkende lag. Når det er tørt, påføres Conteco Beton Sealer, der sikrer at overfladen bliver holdbar og modstandsdygtig over for de fleste kemikalier.

Er Conteco microcement?

Det er meget forståeligt, at det kan være svært at skelne mellem Conteco beton og produktet microcement, der også kaldes microbeton. Der er dog en verden til forskel mellem de to produkter, til trods for at deres funktion er den samme. Du kan læse meget mere om forskellen på Conteco og microcement her.

Tip til et råt, moderne badeværelse

Hvis du gerne vil skabe et unikt udtryk på badeværelsesvæggen eller badeværelsesgulvet, kan du anvende forskellige teknikker og give dit projekt personlighed. Du kan f.eks. lave de nederste lag Conteco i en mørkere nuance end de øverste for at skabe dybde og kontraster, eller forstøve overfladen med ekstra vand under påføring og give overfladen endnu mere liv. Hvis du alligevel fortryder resultatet, kan du altid påføre et nyt lag af Conteco beton.

Conteco farvet betonvæg i badeværelse

Det du skal bruge til et gør-det-selv badeværelse med beton

Her kan du se alt hvad du skal bruge til dit gør-det-selv badeværelse med Conteco. I vores webshop finder du, foruden Conteco produkter, et stort udvalg af produkter til forarbejde og tilbehør.

 • Conteco produkter til dit projekt
 • Et glittebræt i stål eller plast
 • Arbejdshandsker, støvmaske og andre værnemidler
 • Boremaskine og blandepropel
 • Vægt til afvejning af produkter
 • Spande til opblanding
 • Spand med rent vand til rengøring af værktøj
 • Forstøver
 • Malertape, afdækning og hobbykniv
 • Slibeudstyr
 • 1-2 korthårede lakruller (8-10 mm luv)
 • Evt. en pensel

Bemærk: Hvis du ikke allerede har et eksisterende vådrumsgodkendt underlag, skal du desuden bruge Ardex Tricom vådrumssystem

Nyt badeværelsesgulv – kom godt i gang

Drømmer du om et nyt gulv på badeværelset? Har du altid ønsket dig en betonvask? Eller trænger din bruseniche til en friskt pust? Så er Conteco det ideelle gør-det-selv produkt til dig. Du kan købe alle produkterne her på Conteco.dk. Hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dit hjem, eller hvordan du anvender Conteco, så hjælper vi dig også gerne med alt fra rådgivning til henvisning af en håndværker.

Hvad hvis jeg fortryder?

Hvis du har brugt Conteco på eksisterende overflader i dit badeværelse, som for eksempel klinker, og fortryder, kan du ikke få klinkerne tilbage til deres oprindelige udgangspunkt. Tænk på Conteco, som var det maling, du havde brugt. Vi anbefaler derfor, at du banker klinkerne ned og starter forfra med det nye materiale, du ønsker at få på væggen eller på toiletgulvet. Du kan sagtens slå igennem det tynde lag af Conteco, så du kan bryde overfladen ned. Hvis du vil, kan du også påføre nye materialer som for eksempel klinker eller maling ovenpå Conteco.

Slidstærk overflade i betonlook

Når du har lavet en overflade med Conteco og afslutter med at behandle med Conteco Beton Sealer, bliver overfladen slidstærk og modstandsdygtig overfor vand, snavs, fedtstoffer og rengøringsmidler. Netop derfor er betonen ideel til at lave polerede betongulve på vådrumsgulv som i badeværelset, bademøbler eller badeværelsesvægge.

Gør-det-selv badeværelse der holder

Sidder du med tanken om at renovere eller anlægge nyt badeværelsesgulv? Det faktum, at Conteco skal anlægges i et tyndt lag medfører at tørrertiden forkortes markant i forhold til lignende produkter. Men det er ikke den eneste fordel. Langt vigtigere medfører det tynde lag at overflade er mere fleksibelt, hvorved det bliver lettere at arbejde med, og ligeledes er betonen mere resistent over for revner og ridser som følge af de tynde lag. Derfor kan du være sikker på, at dit nye, moderne badeværelse holder sit flotte udtryk år efter år.

Eksklusivt udtryk i dit badeværelse

Der er mange muligheder, hvis du drømmer om et råt betonlook i dit hjem. Conteco fleksibelt beton kan bruges på alle overflader, men de mest oplagte er gulve, vægge, møbler og i badeværelset, hvor du kan lægge Conteco ovenpå dine eksisterende overflader – for eksempel træ, klinker og linoleum.

Se hvor nemt du kan renovere dit badeværelse

Vi mener, det skal være let at lave flotte moderne badeværelser i den populære New Yorker indretningsstil uden en håndværksmæssig baggrund. Du behøves nemlig ikke store fliser for at lave et ægte New Yorker badeværelsesgulv. Med Contecos unikke produktserie får du et materiale, der er let at arbejde med, og som gør det let at renovere eller modernisere dit badeværelse. Er du alligevel i tvivl om, hvordan Conteco skal påføres, og hvordan du får det bedste resultat, har vi forsøgt at komme dig i forkøbet. Vi har nemlig produceret en række instruktionsvideoer, der viser dig, hvordan du let kommer i gang med vores beton. Alternativt kan du se vores trin-for-trin guide, der beskriver processen i detaljer.

Du kan finde alle instruktioner her på siden.

Gode råd

Med Conteco fleksibelt beton kan du nemt og hurtigt få et urbant betonlook.

Conteco kan benyttes i hele din bolig – også i vådrum. Kun fantasien sætter grænser.

Den fleksible beton påføres nemt og hurtigt uden at du går på kompromis med betonens klassiske styrke.

Conteco Beton Sealer gør, at Conteco overfladen kan tåle de fleste kemikalier. Vi anbefaler dog altid, at man følger vores pleje- og vedligeholdelsesplan for optimal beskyttelse af overfladen.

Med Conteco bliver det muligt at genbruge gamle gulve og give dem nyt liv. Det er både godt for miljøet og økonomien.

Ofte stillede spørgsmål om badeværelser

Er Conteco godkendt til brug i vådrum?

Conteco har som det eneste lignende produkt på markedet, MK-godkendelsen til brug i vådrum. Det betyder at du trygt kan bruge Conteco i badeværelset – også på vådrumsgulv og inde i selve brusenichen. Godkendelsen betyder også, at du både kan bruge Conteco i nybyg, totalrenovering og ovenpå eksisterende underlag, som f.eks. vinyl eller klinker. Godkendelserne kan bl.a. findes under vores ofte stillede spørgsmål eller på ETA Danmarks hjemmeside.

Kan jeg påføre Conteco på mine klinker i badeværelset?

Conteco kan påføres på næsten alle typer underlag, så længe underlaget er jævnt, stabilt og ikke absorberende. På klinker i badeværelset, vil man derfor først fuldspartle klinkerne og give dem en primer, så underlaget er mættet inden man påfører Conteco. Til dette formål har vi samlet et udvalg af produkter i vores webshop. Når overfladen er udjævnet og mættet kan påføringen af Conteco begynde. Læs altid vores step-by-step guide, inden du går i gang.

Hvordan rengøres Conteco i badeværelse?

Overflader behandlet med Conteco Beton Sealer kan rengøres med alle gængse husholdningskemikalier. Ønsker du at passe særligt godt på dine Conteco overflader har vi udviklet en speciel rengørings- og plejeserie: Conteco Clean & Care, som er et to-trins-system til optimal pleje af Conteco.

Conteco Clean er et rengøringsmiddel, som kan anvendes til fjernelse af kalk, sæberester og snavs i alle boligens rum. Plejeproduktet, Conteco Care er udviklet til genopfriskning af Beton Sealer og findes i tre varianter: Mat, Shine og Glossy.