Badeværelse

Badeværelse

Badeværelse

Få et moderne badeværelse i beton

Badeværelset er normalt et dyrt og besværligt rum at renovere. Derfor opgiver mange også drømmen om selv at fikse deres badeværelse af gør-det-selv vejen. Med Conteco fleksibelt beton kan du skabe et moderne badeværelse, opdatere baderummet og få et smukt og råt look i beton på ganske få timer. Du kan nemlig bruge Conteco ovenpå eksisterende overflader som for eksempel klinker, bordplader og linoleum.

Få inspiration til at gøre dit badeværelse moderne med Contecos fleksible beton, der med simple og hurtige overfladebehandlinger kan skabe et urbant udtryk i stil med de populære New Yorker badeværelser, der er kendt for deres spartanske udtryk og store klinker. Her kan du skære alle de besværlige led i badeværelsesrenoveringen og -indretningen væk, da Conteco hverken kræver, at du river klinker ned, eller at du behøver at mure op. Kort sagt kan du selv med 10 tommelfingre skabe et eksklusivt og moderne badeværelse med polerede betongulve, betonvægge eller andre betonoverflader.

Det er let at komme i gang med Contecos fleksible beton – her finder du vores brugervenlige produktberegner, der hjælper dig med at finde de produkter, du skal bruge i de rigtige mængder, så du kan indrette, udbedre, opdatere, forbedre eller renovere dit badeværelse til den rigtige pris.

 

Gør-det-selv renovering af badeværelse

På badeværelset er det oplagt at bruge beton ovenpå dine allerede eksisterende flader, så du slipper for et stort og besværligt renoveringsprojekt, hvor du først skal banke badeværelsesklinker ned og derefter bygge overfladen op igen.

Conteco kan lægges direkte oven på eksisterende overflader som badeværelsesgulvet, badeværelsesvæggen eller sågar din badeværelsesmøbler. Det er uhyre nemt, når bare du sørger for at smøre Conteco på i et tyndt lag. Ønsker du at bruge betonen på klinker, skal du først sørge for, at overfladen er jævn ved for eksempel at spartle væggen op med en multihæftende spartelmasse. Herefter påføres Contecos betonserie som på enhver anden jævn overflade.

Dermed kan du bruge Conteco til at give nyt liv til dit badeværelse. Det kan være på gulvet, vægge, i brusenichen eller på møbler. Conteco kan smøres oven på mange overflader og giver et smukt og råt udtryk i beton til dit bad. Den fleksible beton kan også benyttes mange andre steder i hjemmet:

Du kan let få en rustik betonoverflade i dit eget hjem ved at bruge Conteco fleksibelt beton. Det har samme udtryk og slidstyrke som beton, men kan males, spartles eller sprayes på og er blot få millimeter tykt. Derfor kan du på få timer skabe et smukt betonlook i din bolig.

Conteco er let at arbejde med, og du kan tilpasse farven og selv skabe strukturen i overfladen, så du får et udtryk, der passer netop til dit hjem. Skal dit hjem shines op, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig hele vejen!

Sådan bruger du Conteco i badeværelset

 • Inden du går i gang med at påføre Conteco, skal du sørge for, at overfladen er ensartet. Conteco bliver påført i et meget tyndt lag (på cirka 0,5 mm pr. lag), så derfor vil ujævnheder skinne igennem. Hvis du fx skal bruge Conteco ovenpå klinker og vil have en glat væg eller et glat gulv som resultat, kan du først spartle klinkerne med en multihæftende mørtel, eller fiberforstærket flydespartel, så fugerne mellem klinkerne forsvinder.
 • Afdæk paneler og andet, der ikke skal have Conteco, med malertape. Hvis du laver en væg, så dæk også dit gulv og eventuelle møbler på badeværelset af, da det godt kan drysse lidt, når du påfører Conteco på væggen.
 • Miks blandingen efter anvisning på produktet. Du kan bruge både Conteco Beton Fine, Medium eller Basic på din overflade, alt efter hvor grov en overflade du vil have.
 • Du kan spartle, spraye eller rulle Conteco på afhængigt af, hvilket udtryk du ønsker. Prøv dig frem og leg med overfladen. Hvis du ikke er helt tilfreds med udtrykket i betonen.
 • Tørretiden er 30-60 minutter pr. lag ved stuetemperatur. Normalt får du et flot resultat ved 2-3 lag.
 • Inden næste lag påføres, fugtes overfladen med en forstøverflaske. Det sikrer, at betonen får optimal vedhæftning.
 • Når du er tilfreds med resultatet, lader du overfladen tørre helt og påfører derefter Conteco Color Sustainer i et tyndt lag, som masseres ned i overfladen. Når det er tørt påføres Conteco Beton Sealer, så overfladen bliver modstandsdygtig overfor vand, snavs og rengøringsmidler. Overfladen tåler derefter de fleste kemikalier og syrer/baser, så det bliver let at fjerne eventuelle kalkaflejringer.

Er Conteco microcement?

Det er meget forståeligt, at det kan være svært at skelne mellem Conteco beton og produktet microcement, der også kaldes microbeton. Der er dog en verden til forskel mellem de to produkter, til trods for at deres funktion er den samme. Du kan læse meget mere om forskellen på Conteco og microcement her.

 

Tip til et råt, moderne badeværelse

Hvis du gerne vil skabe et unikt og personligt udtryk på badeværelsesvæggen eller badeværelsesgulvet, så kan du lade være med at pudse den op først. Så skinner ujævnheder, riller og huller igennem, og du vil få et udtryk, der minder endnu mere om en rå betonblok. Hvis du alligevel fortryder resultatet, så kan du spartle badeværelsesvæggen op og starte forfra med at påføre Conteco.

 

Det du skal bruge til gør-det-selv badeværelset

Du kan købe alle Conteco-produkterne i webshoppen her på Conteco.

 • Conteco Beton i 3 lag (Basic-Medium-Medium eller Basic-Medium-Fine).
 • Conteco Pigment i den farve du ønsker.
 • Conteco Beton Sealer.
 • Spand til at blande produkterne i.
 • Blandepropel til boremaskine.
 • Malertape til afdækning af paneler og lignende.
 • Spartel, rulle eller pensel til at påføre Conteco med.
 • Forstøverflaske til at fugte lagene med vand mellem påføringerne.
 • Evt. sandpapir til at slibe overfladen med inden du går i gang. Hvis du vil slibe på væg med Conteco skal du bruge slibepapir med diamant.

 

Nyt gulv i badeværelset – kom godt i gang
Drømmer du om et nyt gulv på badeværelset? Har du altid ønsket dig en betonvask? Eller trænger din bruseniche til en friskt pust? Så er Conteco det ideelle gør-det-selv produkt til dig. Du kan købe alle produkterne her på Conteco.dk. Hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dit hjem, eller hvordan du anvender Conteco, så hjælper vi dig også gerne med alt fra rådgivning til etablering i dit hjem. 

 

Hvad hvis jeg fortryder?
Hvis du har brugt Conteco på eksisterende overflader i dit badeværelse, som for eksempel klinker, og fortryder, kan du ikke få klinkerne tilbage til deres oprindelige udgangspunkt. Tænk på Conteco, som var det maling, du havde brugt. Vi anbefaler derfor, at du banker klinkerne ned og starter forfra med det nye materiale, du ønsker at få på væggen eller på gulvet. Du kan sagtens slå igennem det tynde lag af Conteco, så du kan bryde overfladen ned. Hvis du vil, kan du også påføre nye materialer som for eksempel klinker eller maling ovenpå Conteco.

 

Slidstærk overflade i betonlook
Når du har lavet en overflade med Conteco og afslutter med at behandle med et lag af Conteco Beton Sealer, bliver overfladen enormt slidstærkt og modstandsdygtigt overfor vand, snavs, fedtstoffer og rengøringsmidler. Netop derfor er betonen ideel til at lave polerede betongulve i badeværelset, bademøbler eller badeværelsesvægge.

 

Gør-det-selv badeværelse uden ridser og revner

Sidder du med tanken om at renovere eller anlægge nyt gulv i badeværelset? Det faktum, at Conteco skal anlægges i et tyndt lag medfører at tørrertiden forkortes markant i forhold til lignende produkter. Men det er ikke den eneste fordel. Langt vigtigere medfører det tynde lag at overflade er mere fleksibelt, hvorved det bliver lettere at arbejde med, og ligeledes er betonen mere resistent over for revner og ridser som følge af den tynde lag. Derfor kan du være sikker på, at dit nye, moderne badeværelse holder sit flotte udtryk år efter år.

 

Eksklusivt udtryk i dit badeværelse
Der er mange muligheder, hvis du drømmer om et råt betonlook i dit hjem. Conteco fleksibelt beton kan bruges på alle overflader, men de mest oplagte er gulve, vægge, møbler og i badeværelset, hvor du kan lægge Conteco ovenpå dine eksisterende overflader – for eksempel træ, klinker og linoleum.

 

Se hvor nemt du kan renovere dit badeværelse
Vi mener, det skal være let at lave flotte moderne badeværelser i New Yorker stil uden en håndværksmæssig baggrund. Du behøves nemlig ikke store fliser for at lave et ægte New Yorker gulv. Med Contecos unikke produktserie får du et materiale, der er let at arbejde med, og som gør det let at renovere eller modernisere dit badeværelse. Er du alligevel i tvivl om, hvordan Conteco skal påføres, og hvordan du får det bedste resultat, har vi forsøgt at komme dig i forkøbet. Vi har nemlig produceret en række instruktionsvideoer, der viser dig, hvordan du let kommer i gang med vores beton. Alternativt kan du se vores trin-for-trin guide, HER.

Du kan se alle instruktionsvideoerne her på siden.

Gode råd

Med Conteco fleksibelt beton kan du nemt og hurtigt få et urbant betonlook.

Conteco kan benyttes i hele din bolig – også i vådrum. Kun fantasien sætter grænser.

Den fleksible beton påføres nemt og hurtigt uden at du går på kompromis med betonens klassiske styrke.

Conteco er op til 200 gange stærkere end et traditionelt højkvalitets epoxygulv. Overfladebehandlingen gør, at Conteco kan tåle de fleste kemikalier.

Med Conteco bliver det muligt at genbruge gamle gulve og give dem nyt liv. Det er både godt for miljøet og økonomien.

Se hvad du skal bruge

FØLG PRODUKTBEREGNEREN NEDENFOR:

Beton overflade
Beton i baderum

Hvad skal du behandle?

Væg
Gulv
Bordplade

Beton i baderum

Conteco beton på eksisterende vådrum
Nyetablering af conteco beton
– MK-godkendt

Skal underlaget spartles?

HVOR MANGE SPANDE AF 2,5 KG HAR DU BRUG FOR?
LAGTYKKELSE: FRA 0 TIL 10 MM.
FORBRUG: CA. 1,1 KG/M²/MM

Skal du bruge
elastiske rØrmanchetter?

ANVENDES KUN VED RØRGENNEMFØRING
I BADEVÆRELSER


Ø 6 - BRUGES FRA Ø 12-22
Ø 23 - BRUGES FRA Ø 40-60
Ø 70 - BRUGES FRA Ø 80-110

Skal du bruge
selvklæbende måtter til afløb?

VÆLG ANTAL UD FRA HVER STØRRELSE


40 CM X 40 CM
40 CM X 120 CM

Hvor meget skal etableres?

ANTAL UDVENDIGE HJØRNER
ANTAL INDVENDIGE HJØRNER

ANTAL KANTMETER
ANTAL M² DU SKAL BEHANDLE

Hvordan skal overfladen være?

Glat
Ru
Ekstra ru

Vælg farve

Du kan se alle billederne i stor størrelse her

Ingen farve
Charcoal Intense
Charcoal Medium
Charcoal Light
Concrete Intense
Concrete Medium
Concrete Light
Lemon Tea
New Pine
Olive Tree
Desert Sand
Peach
Dusty Rose
Icy Waters

Vælg sealer

Giver en rå overflade. Bør ikke vælges til køkken og bad
Uden sealer
Giver en naturlig beton overflade.
Beton Sealer Mat
Giver en mere glansfuld, halvblank betonoverflade.
Beton Sealer Shine

Antal M² du skal behandle

Du skal bruge:

Hvordan etableres Conteco

Conteco er designet til gør-det-selv folket. 

Lad os vise dig hvordan det kan gøres – nemt og enkelt.

Conteco
A.P. Møllers Allé 39A – Syd
2791 Dragør

Tlf.: +45 5365 0880

info@conteco.dk

copyright