HÅNDVÆRKER? KONTAKT ERHVERV@CONTECO.DK
LEVERING 1-3 HVERDAGE
SHOWROOM PÅ VESTERBRO
LEVERING 1-3 HVERDAGE

Instruktioner

Conteco fleksibelt beton er den ideelle løsning for dig, som vil bringe det urbane betonlook ind i dit hjem. Her kan du se vores instruktionsvideoer, der giver dig et indblik i etablering af Conteco. 

 

Bemærk at disse videoer kun er vejledende og produktets konsistens og påføringsmetoder kan variere. Vi anbefaler derfor altid, at du anvender vores udførlige step-by-step guide, som kan vejlede dig igennem hele processen. Du kan også finde yderligere information i vores ofte stillede spørgsmål.

 

HENT DIN GUIDE HER

CONTECO GUIDE – ALLE VERSIONER:

Denne video er en hurtig gennemgang af de vigtigste steps ved påføring af Conteco. Se denne video inden du går igang med dit første Conteco projekt og sammenhold det med informationerne i vores Conteco guide.

Her kan du se, hvordan du blander Beton Color Pigment med Conteco beton. Husk at benytte støvmaske for at undgå indånding af pulver.

OBS! Se ofte stillede spørgsmål omkring farvevalg inden blanding, da mængden af pulver der benyttes i videoen ikke er retvisende.

Her kan du se, hvordan du blander beton pulver med Mix & Primer.

TIP: Lav et lille hul i låget på bøtten, hvor en blandepropel kan gå igennem. På den måde kan du blande med høj hastighed, uden at få betonstænk i dit hjem.

Her kan du se, hvordan Conteco kan påføres på væg. 

TIP: Fjern malertapen kort efter sidste lag beton, mens betonen stadig er fugtig. Sådan får du de bedste afslutninger.  

Her kan du se, hvordan Conteco kan lægges ud på gulv. Hvis man ønsker et mere flammende look, kan en stålspartel anvendes. Husk at arbejde i forskellige retninger, hvis du ønsker et flammet udtryk i betonen.

Color Sustainer gør overfladen smudsafvisende og giver et blankt look. Color Sustainer må først påføres når overfladen er helt tør (min. 12 timer efter sidste lag beton) og kan påføres med klud eller rulle. Undgå løbere, da disse kan give vedvarende mærker i betonen. OBS: Bemærk at denne video ikke gælder for Color Sustainer Plus. For info ang. Color Sustainer Plus henviser vi til produktsiden eller produktets mærkat.

Beton Sealer er den optimale beskyttelse til Conteco. Det gør overfladen smudsafvisende og betonen kan efterfølgende rengøres med de fleste rengøringsmidler. Beton Sealer bruges altid på udsatte områder, som gulve, bordplader og i vådrum, og fås i to varianter: Mat og Shine. 
Beton Sealer er den optimale beskyttelse til Conteco. Det gør overfladen smudsafvisende og betonen kan efterfølgende rengøres med de fleste rengøringsmidler. Beton Sealer bruges altid på udsatte områder, som gulve, bordplader og i vådrum, og fås i to varianter: Mat og Shine. 

Her viser vi hvordan vi i samarbejde med Ardex laver en MK-godkendt vådrumsopbygning. Videoen er vejledende. Følg altid guide og gældende godkendelser for etablering af Ardex Tricom og Conteco i vådrum. Brug altid et VA-godkendt afløb til vinyl, som f.eks. Blücher Waterline 275 eller Blücher Circle. 

CONTECO A/S
A.P. Møllers Allé 39A – Syd
2791 Dragør

Cvr.: 3107 0600

+45 5365 0880
info@conteco.dk

Conteco A/S – Copyright