HÅNDVÆRKER? KONTAKT ERHVERV@CONTECO.DK
LEVERING 1-3 HVERDAGE
VI HOLDER LUKKET D. 13+14/5
LEVERING 1-3 HVERDAGE

PRIVAT 

Handelsbetingelser for varer hos Conteco A/S

(Disse Handelsbetingelser er trådt i kraft den 1. juli 2016 kl. 08.00 og gælder for alle køb hos Conteco A/S fra og med nævnte dato.) 

Følgende vilkår og betingelser er bindende for dig, og du bør derfor læse dem grundigt, herunder særligt bestemmelserne vedrørende priser, leveringsbetingelser, ansvar, fortrydelsesret og følger af fortrydelse. 

Generelle oplysninger

Omfang

Disse Handelsbetingelser gælder for alle køb hos Conteco A/S. 

Aftalen om salg og levering bliver indgået mellem køber/kunden og Conteco A/S.

En betingelse for, at Conteco A/S kan gennemføre en bestilling, er ved at køber accepterer følgende: 

 • Nærværende vilkår og betingelser.
 • Priser og omkostninger, der er angivet i Conteco A/S og i købers bestilling.
 • Conteco A/S registrerer data som købers navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse med det formål at håndtere bestillingen.
 • Conteco A/S overfører data vedrørende kundens betalingskort med det formål at håndtere kundens bestilling. 

Når Conteco A/S modtager en bestilling samt betaling, sendes der en ordrebekræftelse til køber via e-mail. Ved modtagelse af ordrebekræftelsen indgår køber en juridisk bindende aftale med Conteco A/S. 

Ordrebekræftelsen tager forbehold for, at købers betalings- eller hævekort bliver godkendt. Hvis køber ikke modtager en ordrebekræftelse inden for rimelig tid, skal køber dog kontakte Conteco A/S direkte og på skrift.

Betaling

I Conteco A/S kan følgende betalings-/kreditkort benyttes som betalingsmiddel: 

 • Dankort, VISA og MobilePay
 • (Gebyrer udlands udstedt VISA= 2,9% pr. transaktion)
 • (Varer købt i Conteco A/S kan også betales via Bankoverførsel.)

Betalingstransaktionen foregår via en sikret, krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer).

Når man benytter et betalingskort vil køber blive bedt om at oplyse kortnummer, udløbsdato og, hvis relevant, udstedelsesnummer samt den trecifrede sikkerhedskode. Disse oplysninger overføres via avanceret kryptering direkte til banken, som verificerer, om kredit- eller hævekortet er gyldigt.

Betalingsbeløbet trækkes på betalings-/kreditkortet, når varerne er bestilt og købt samt handelsbetingelserne er godkendt. Når kortet er blevet godkendt, sendes der en ordrebekræftelse via e-mail.

Når kunden betaler med et betalingskort, er kunden sikret mod misbrug uden selvrisiko, idet betalingen sker via SSL. Endvidere kan en kunde i tilfælde af misbrug forlange, at kortudstederen (af et i Danmark udstedt betalingskort)/betalingsformidleren tilbagefører en betaling til kundens betalingskortkonto. Angående hæftelses- og ansvarsregler i øvrigt henvises til blandt andet lov om betalingstjenester. 

Priser for varer
Prisen for en vare er angivet ud for varen på hjemmesiden. Prisen er angivet inklusiv moms og gebyrer. Den samlede pris vil altid fremgå af bestillingen og ordrebekræftelsen. Det er varens pris på købstidspunktet, som kunden skal betale. Der kan forekomme prisforskelle i forbindelse med kampagner, tilbud, lagersalg etc. 

Priser for fragt
Ud over varens pris skal kunden betale for forsendelsen/transporten af varen til den adresse, som kunden har oplyst. Priserne for fragt fremgår i købers bestilling. Priserne for fragt kan variere.

Se også under afsnittet, Fortrydelsesret vedrørende yderligere information om betaling for fragt og i forbindelse dermed.

 

Levering

Conteco A/S bestemmer forsendelses-/transportmåden. Vi anvender primært DHL Express og Danske Fragtmænd. Fragtpriser oplyses altid inden køb gennemføres. 

Stykgods-/pallegods-leveringer sker til fortovskant. Kunden skal selv bortskaffe forsendelsesemballagen.

Lagervarer leveres normalt 1-3 hverdage efter betaling og bestillingen er modtaget.

Conteco A/S tager forbehold for, at de fysiske forhold ved og på leveringsstedet skal kunne muliggøre levering som forudsat.

Det er chaufføren, der afgør, om underlaget er tilstrækkeligt kørefast og egnet til afsætning. 

For alle ordrer gælder, at levering som udgangspunkt sker på hverdage indenfor tidsrummet kl. 08.00 – 16.00. 

Ved levering skal køber straks undersøge varen. Hvis køber vil påberåbe sig en mangel eller skade, skal køber, inden for rimelig tid (<2 måneder fra levering) rette skriftlig henvendelse til Conteco A/S.

Oplys Batch nr. på produktet når Conteco A/S kontaktes. Vedhæft kopi af faktura og følgeseddel. 

Køber skal ligeledes anføre hvori manglen/skaden består. Såfremt at køber har opdaget eller burde have opdaget manglen/skaden, og han ikke reklamerer som anført, kan han ikke senere gøre manglen gældende.

Forandring af eller indgreb i det solgte uden Conteco A/S skriftlige samtykke, fritager Conteco A/S for enhver forpligtelse.

 

Fejllevering
Hvis Conteco A/S har fremsendt en forkert vare i forhold til kundens bestilling, returneres varen til Conteco A/S der derefter fremsender korrekt vare. 

Conteco A/S betaler fragt ved returnering af forkert fremsendt varer. 

 

Særlige vilkår 

 • Alle former for henvendelse skal sendes til info@conteco.dk.
 • Alle køb gennemføres ved kontantbetaling.
 • Alle former for support, eftersalgsservice o.l. gennemføres kun ved fremsendelse af produktblade og henvisning til evt. instruktions videoer.

 

Fortrydelsesret  

Køber har samlet set 30 dages fortrydelsesret, når man handler hos Conteco A/S. Dette består af en fortrydelsesfrist på 14 dage, samt en udvidet returret fra den 15.-30. dag.

Fortrydelsesfristen udløber dermed 30 dage efter den dag køber; 

 • har modtaget sin vare.
 • får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
 • får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele. 

Køber skal inden 30 dage fra modtagelse give Conteco A/S meddelelse om, at man ønsker at fortryde sit køb. Meddelelsen skal gives på e-mail (info@conteco.dk). I meddelelsen skal man gøre Conteco A/S tydeligt opmærksom på, at man ønsker at udnytte sin fortrydelsesret. Kunden kan også vælge at benytte standardfortrydelsesformularen og sende med retur. Standardfortrydelsesformularen kan findes i bunden af denne side. 

Man kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give Conteco A/S tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Køber skal sende sin ordre retur til Conteco A/S uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, man har meddelt Conteco A/S, at man ønsker at fortryde sit køb. 

 • Køber skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
 • Ved returnering er Køber ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
 • Køber bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
 • Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Kontakt Conteco A/S for yderligere information. 

Bemærk! Flydende produkter kan IKKE tåle frost. 

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten: 

 • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.
 • Levering af forseglede varer, hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.
 • Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen.
 • Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Bemærk at køb af reparations-kit fremstilles til køber og dermed er undtaget fortrydelsesretten.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis kunden fortryder sit køb, får kunden det beløb der er blevet indbetalt til Conteco A/S, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som kunden hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Defekt eller ødelagt emballage betragtes som værdiforringelse.

Conteco A/S kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil varen er modtaget retur i acceptabel stand. 

Hvis kunden fortryder købet, skal varen sendes til: 

Conteco A/S
A.P. Møllers Allé 39A – Syd
2791 Dragør
Danmark 

Returneringer SKAL sendes til adressen med udbringning. Returneringer/ordrer sendt til pakkeboks eller afhentningssted modtages ikke. 

Hvad skal køber sende med tilbage?
Udfyld standardfortrydelsesformularen og vedlæg følgeseddel/faktura. Standardfortrydelsesformularen kan findes i bunden af denne side. 

Reklamationsret (Hvis der er noget galt med varen)
Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb. 

Når man handler hos Conteco A/S har man op til 24 måneders reklamationsret. Det betyder at man skal fremsende BATCH NR. iht. produktgarantien. Hvis fabrikken finder fejl vedr. BATCH NR. erstattes produktet U/B. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Hvor hurtigt skal man reklamere?
Reklamation skal ske i rimelig tid (<2 måneder)

Kunden skal reklamere ved skriftlig henvendelse til Conteco A/S, hvorefter Conteco A/S guider kunden igennem proceduren. Kunden bedes oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.  

Hvis der foreligger en berettiget og rettidig reklamation angående en vare købt hos Conteco A/S, under hensyntagen til den til enhver tid gældende og ufravigelige Conteco A/S Handelsbetingelser, kan den solgte varer kun modtages retur efter forudgående skriftlig aftale. 

Rimelige fragtomkostninger bliver refunderet
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering og dokumentation for afsendelse, så Conteco A/S kan tilbagebetale de rimelige fragtomkostninger der er vedr. returporto/fragt, dog kun ved en berettiget reklamation og i rimelig tid. Jævnfør også nedenfor angående købesummen.

Conteco A/S skal betale portoen/fragten i forbindelse med fremsendelsen af en ombyttet eller repareret/udbedret vare til kunden. 

Kunden skal selv betale portoen/fragten i forbindelse med Conteco A/S returnering af varen til kunden, hvis kundens reklamation ikke var berettiget eller rettidig.

Ved returnering i forbindelse med godkendt reklamation vil Conteco A/S overføre den fulde købesum for den returnerede vare til den kreditkort-konto, hvorfra der er sket betaling. 

Bemærk! Conteco A/S modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende samt uden skriftlig forudgående aftale.

Varen sendes til
Conteco A/S
A.P. Møllers Allé 39A – Syd
2791 Dragør
Danmark 

Følgende informationer sendes med varen 

Udfyld standardfortrydelsesformularen og vedlæg følgeseddel/faktura. Standardfortrydelsesformularen kan findes i bunden af denne side. 

Bemærk! Conteco A/S modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik:

For at man kan indgå aftale med Conteco A/S, skal følgende oplysninger udfyldes: 

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mailadresse

Conteco A/S foretager registreringen af købers personoplysninger med det formål at kunne levere varen. 

Personoplysningerne i forbindelse med køb, registreres hos Conteco A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Oplysninger registreret i forbindelse med indtastning i kontaktformularen eller bookingsystemet på www.conteco.dk, eller ordrer der annulleres inden betaling, opbevares i 30 dage, hvorefter oplysningerne slettes. Formålet med dette er, at yde den bedste service i forbindelse med support, samt eventuel retur, og reklamation. 

Når der indsamles personoplysninger via Conteco A/S’ website, sikres der, at det altid sker ved afgivelse af kundens udtrykkelige samtykke, således at man er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. 

Direktøren, bogholderiet, samt lageret har adgang til de oplysninger, der registreres om kunden. 

Conteco A/S opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Conteco A/S transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Conteco A/S registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Oplysninger afgives til Conteco A/S videregives kun i forbindelse med det formål at håndtere og levere varen. Disse databehandlere indebærer: DSV, DHL, og BWS i forbindelse med levering af varen; WooCommerce, Dibs, og E-conomic i forbindelse med bestilling og betaling af varen; Google Analytics til optimering af hjemmesiden, samt Outlook og Trustpilot i forbindelse med kundesupport.

Som registreret hos Conteco A/S har kunden altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Kunden har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret. Disse rettigheder har kunden efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Conteco A/S via e-mail info@conteco.dk.

 

Cookies 

Conteco A/S anvender cookies i reservationssystemet for at sikre sammenhæng i reservationsforløbet. 

Cookies er små stykker af information, der gemmes af browseren på computerens harddisk. Man kan slette dem fra sin harddisk, hvis man ønsker det. De fleste webbrowsere accepterer automatisk cookies, men man kan ændre sine browserindstillinger for at forhindre det. Uden cookies kan man bruge de fleste funktioner på webstedet, men ikke reservationssystemet. Conteco A/S råd er, ikke at deaktivere cookies i browseren. Conteco A/S cookies indeholder ingen personligt identificerbare oplysninger.

Konkurrencebetingelser – Byggerimessen 2020

Følgende konkurrencebetingelser er gældende for konkurrencer foretaget på Byggerimessen 2020 i perioden 10-13/3 2020.

Generelle betingelser: Konkurrencen udbydes af Conteco A/S, A.P. Møllers Alle 39A Syd, 2791 Dragør. Henvendelser vedr. konkurrencen kan rettes til info@conteco.dk. Ved deltagelse i konkurrencen accepteres følgende konkurrencebetingelser.

Deltagelse: Deltagelse foregår på Byggerimessen i perioden 10-13/3 2020. Deltagelse foregår ved aflevering af visitkort i konkurrenceboksen på messestanden. Ved aflevering af visitkort accepterer deltageren samtidig, at Conteco A/S må kontakte vedkommende med henblik på salg af Conteco produkter, samt i forbindelse med udtrækning af 2x vindere á 5000 DKK til www.conteco.dk. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter og er gyldig i 1 år.

Når du deltager i konkurrencen giver du samtidig samtykke til, at Conteco må registrere og opbevare dine personoplysninger til brug for konkurrencens gennemførelse og opfølgende kontakt ang. Contecos produkter.  I overensstemmelse med persondataloven har du til enhver tid ret til at få indsigt i samt til at korrigere de oplysninger, som Conteco har registreret om dig.

 

Klageadgang 

Hvis man vil klage over sit køb, skal man rette henvendelse på info@conteco.dk. 

Hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Ansvarsfraskrivelse 

Conteco A/S fraskriver sig ethvert ansvar for eventuelle trykfejl i tekst, priser med mere, fejl i illustrationer/fotos, systemfejl, fejl i den elektroniske kommunikation, udsolgte varer, varer i restordre, udgåede varer, leveringstider/forsinkelser, ændringer i valutakurser, kunders fejlbestillinger, force majeure, driftstab, avancetab eller andre indirekte tab i anledning af aftalen, herunder indirekte tab, der opstår som følge af forsinkelse eller mangler ved det solgte. Conteco A/S kan ikke stilles til ansvar, hvis køber ikke bruger produkter efter anvist råd og vejledning fra produktinformationen udstedt af Conteco A/S. 

Anvendelse af alle produkter på Conteco A/S er på købers egen risiko og ansvar. Direkte og indirekte skader, manglende vedhæftning, forskelle i glans/farve og evt. rullespor er ligeledes købers eget ansvar. Se evt. vores FAQ for acceptkriterier ved brug af Conteco.

Hvis privatpersoner alligevel, mod vejledning, køber på et oplyst eller et falsk CVR nummer er det privatpersonens eget og fulde ansvar. Conteco A/S kan ikke på nogen måde drages til ansvar. 

Ovenstående situationer er ikke udtømmende.

Standardfortrydelsesformular 

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) 

Standardfortrydelsesformular (Bilag 3 til lov om forbrugeraftaler)

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) 

Til Conteco A/S,

E-mail: info@conteco.dk

Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)

 • Bestilt den (*)/modtaget den (*)
 • Ordre nr (*)
 • Faktura nr (*)
 • Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
 • Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
 • Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
 • Dato

 

 

 

(*) Det ikke relevante udstreges

 

 

 

CONTECO A/S
A.P. Møllers Allé 39A – Syd
2791 Dragør

Cvr.: 3107 0600

+45 5365 0880
info@conteco.dk

Conteco A/S – Copyright