HÅNDVÆRKER? KONTAKT ERHVERV@CONTECO.DK
LEVERING 1-4 HVERDAGE
SHOWROOM AMAGER & MIDDELFART
LEVERING 1-4 HVERDAGE

Betongulv

Gør det selv polerede betongulve

Betongulve er meget populære og giver et smukt og råt udtryk i dit hjem. Med Conteco fleksibelt beton kan du nemt og hurtigt lave et slidstærkt gulv i betonlook, der giver hele dit hjem et friskt pust. Det er let at komme i gang – brug vores beregner og start dit betonprojekt.

Du kan etablere et gulv i betonlook ovenpå dit eksisterende gulv med Conteco, hvad enten det skal påføres træ-, vinyl-, linoleum- eller klinkegulve, så længe det korrekte forarbejde foretages. Med andre ord skal du ikke være bange for, om Conteco fleksibelt beton også virker til dit projekt. Vores beton kan endda påføres i vådrum, så du kan skabe et flot New Yorker badeværelse med et urbant udtryk.

Du kan selv vælge, hvordan dit betongulv skal se ud, så det kommer til at passe perfekt til dit hjem. Farvenuancerne spænder fra den klassiske grå ”betonfarve” til de helt mørke nuancer, og fås nu også i forskellige farvevariationer. Også udtrykket i betonens overflade kan du selv skabe alt efter, hvordan du spartler eller ruller Conteco på. Det færdige betongulv er bare 1,5 mm, men har til trods for den tynde overflade en utrolig holdbarhed, så du kan nyde dit gulvs nye look, længe efter Conteco er blevet påført.

Og vigtigst af alt – det er både hurtigt og nemt at lave et slidstærkt gulv i betonlook med Conteco. Er du klar til at komme igang med at lave dit betongulv? Se nedenfor, hvordan du kommer i gang med Conteco fleksibelt beton.

Læs mere om Conteco’s øvrige anvendelsesmuligheder her:

Sådan laver du et poleret betongulv

 • Inden du går i gang med at påføre Conteco, skal du sørge for, at gulvet har en ensartet overflade. Ved anvendelse på klinker, bør gulvet fuldspartles og mættes med en primer inden påføring. Det er vigtigt, at din overflade er helt jævn, da Conteco bliver smurt på i et tyndt lag, så ujævnheder og eventuelle fuger vil skinne igennem.
 • Afdæk paneler med malertape og bland Conteco efter anvisningen på produktet.
 • Hæld Conteco ud på gulvet i mindre portioner og fordel blandingen i et tyndt lag – så tyndt som muligt – max. 0,5 mm.
 • Du kan selv bestemme udtrykket i overfladen, alt efter hvordan du spartler, maler eller ruller Conteco på. Hvis du ikke er helt tilfreds med udtrykket, kan du lægge et nyt lag ovenpå.
 • Tørretiden er cirka 45–60 minutter pr. lag ved stuetemperatur. Se vores guide for systemopbygning til dit projekt.
 • Hvis du ønsker et helt jævnt udtryk, kan du med fordel slibe med korn 150 slibenet inden du påfører næste lag. Det anbefales at slibe lige efter betonlaget er tørt, da det kan være svært at slibe i hærdet beton.
 • Inden næste lag påføres, mættes overfladen med vand ved hjælp af en forstøver.
 • Når du er tilfreds med resultatet, lader du gulvet tørre helt og påfører derefter Conteco Color Sustainer Plus med rulle i et tyndt, heldækkende lag. Når det er tørt, påføres Conteco Beton Sealer, der sikrer at overfladen bliver holdbar og modstandsdygtig over for de fleste kemikalier.

Kom godt i gang

Du kan købe alle produkterne i Conteco serien i webshoppen her på hjemmesiden. Hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dit hjem, eller hvordan du laver et gulv med Conteco, så hjælper vi dig også gerne med alt fra rådgivning til henvisning af en erfaren håndværker. Du kan enten tage kontakt til os eller benytte vores produktberegner, så du får de rigtige mængder til dit projekt. Du kan også hente vores Conteco guide, der beskriver processen trin-for-trin.

Inspiration til smukt betongulv

Kun fantasien sætter grænser for, hvor du kan bruge betonoverflader i dit hjem, men med et smukt gulv i betonlook får du en stor effekt. Hvis du vil have et klassisk look, så skal du gå efter tonerne i Concrete og Charcoal farverne. Du kan selv bestemme, hvilket udtryk du vil have i betongulvet alt efter, hvordan du spartler eller ruller Conteco på.

Betongulv med gulvvarme

Conteco beton kan sagtens samarbejde med gulvvarme, og du vil ikke miste effekten fra gulvvarmen, efter du har påført betonlaget. Conteco er derfor en glimrende løsning, hvis du ønsker et betongulv med gulvvarme. For at få det bedste resultat bør du slukke for gulvvarmen minimum 3 døgn, førend du begynder påføringer af beton. Efter du har påført det sidste lag, bør du endvidere vente minimum 3 døgn, før du gradvist tænder for gulvvarmen igen.

Et slebet betongulv, der holder

Når du laver dit eget gør-det-selv betongulv med Conteco, bestemmer du helt selv, hvor grovkornet dit resultat skal blive. Ønsker du en helt glat overflade, skal du bruge Beton Fine, mens Beton Medium giver en mere rå og grov struktur. I begge tilfælde vil resultatet dog blive et slebet betongulv, da du bør slibe betonen let, førend du påfører næste lag beton eller Color Sustainer Plus.

Et poleret, slebet betongulv fra Conteco gør hverdagen lettere. Gulvet er både vedligeholdelsesfrit og utrolig nemt at rengøre som følge af den glatte overflade. Egenskaberne fra Conteco Beton Sealer gør desuden, at overfladen tåler de fleste kemikalier til rengøring.

New Yorker gulv i beton

I din søgning efter dene rette gulvtype vil du hurtigt opleve, at betongulve og New Yorker gulve ofte anses for at være to sider af samme sag – og med god grund. Den forholdsvist nye designstil – New Yorker gulve – er karakteriseret ved et urbant og råt udtryk, og består ofte af beton, cement og store fliser. De har i mange år været brugt i industrien, fordi de materialer som New Yorker gulve er lavet af, ofte er slidstærke og lette at vedligeholde. I dag ses New Yorker stilen med stigende hyppighed i dansk boligindretning, og med Conteco beton kan du selv designe og anlægge det helt rette gulv i præcist den farve og stil, som du ønsker. Skulle du have brug for inspiration, skal du altid være meget velkommen til at besøge et af Contecos showrooms.

Det skal du bruge til et gør-det-selv betongulv

Her kan du se alt hvad du skal bruge til dit gør-det-selv betongulv. I vores webshop finder du, foruden Conteco produkter, et stort udvalg af produkter til forarbejde og tilbehør.

 • Conteco produkter til dit projekt
 • Et glittebræt i stål eller plast
 • Arbejdshandsker, støvmaske og andre værnemidler
 • Boremaskine og blandepropel
 • Vægt til afvejning af produkter
 • Spande til opblanding
 • Spand med rent vand til rengøring af værktøj
 • Forstøver
 • Malertape, afdækning og hobbykniv
 • Slibeudstyr
 • 1-2 korthårede lakruller (8-10 mm luv)
 • Evt. en pensel

Slidstærk overflade i betonlook

Når du har lavet dit gulv med Conteco og afslutter med at overfladebehandle med Conteco Beton Sealer, bliver gulvet ekstra slidstærkt og modstandsdygtigt overfor snavs, fedstoffer og rengøringsmidler.

Sådan kan du få poleret beton i dit hjem

Der er mange muligheder, hvis du drømmer om et råt betonlook i dit hjem. Conteco fleksibelt beton kan bruges på alle overflader, men de mest oplagte er gulve, vægge, møbler og i badeværelset, hvor du kan lægge Conteco ovenpå dine eksisterende flader – fx træ, klinker og vinyl.

Se her hvor nemt det kan gøres

Det skal være let at lave et poleret gør-det-selv betongulv, og derfor er Conteco udviklet til hurtigt og simpelt at blive påført alle typer overflader. Er det første gang, du skal prøve at bruge Conteco, har vi sørget for at give dig en hjælpende hånd i form af en udførlig produktguide, der forklarer, hvordan du let og enkelt kan få et smukt, poleret betongulv i dit hjem.

Du kan se alle instruktionsvideoerne her på Conteco.dk.

Gode råd

Med Conteco fleksibelt beton kan du nemt og hurtigt få et urbant betonlook.

Conteco kan benyttes i hele din bolig – også i vådrum. Kun fantasien sætter grænser.

Den fleksible beton påføres nemt og hurtigt uden at du går på kompromis med betonens klassiske styrke.

Conteco Beton Sealer gør, at Conteco overfladen kan tåle de fleste kemikalier. Vi anbefaler dog altid, at man følger vores pleje- og vedligeholdelsesplan for optimal beskyttelse af overfladen.

Med Conteco bliver det muligt at genbruge gamle gulve og give dem nyt liv. Det er både godt for miljøet og økonomien.

Poleret betongulv pris

Et betongulvs pris kan være meget forskellig fra forhandler til forhandler og produkt til produkt. De fleste vil dog erfare, at pris og kvalitet ofte går i hånd i hånd, når der skal anlægges beton. Derudover er det ikke alle typer beton, som du selv kan anlægge.

Med Contecos beton afhænger betongulvets pris kun af størrelsen på den overflade, som du ønsker skal tildækkes med beton. Det skyldes, at Conteco er det ultimative gør-det-selv produkt, og du vil derfor ikke skulle betale dig fra professionel hjælp.

Prisen på et Conteco betongulv pr m2 kan du nemt udregne ved hjælp af vores mængdeberegner. Alt du skal gøre er at vælge størrelsen på arealet og hvilken type betongulv, du kunne tænke dig. Så klarer maskinen resten.

Kom i gang med dit projekt her.

Ofte stillede spørgsmål om Conteco betongulv

Hvordan bruger jeg Conteco på mit klinkegulv?

Hvis du vil anvende Conteco på klinker, skal klinkerne først fuldspartles og have primer inden Conteco anvendes. På den måde opnås det glatte betonlook, hvor underlaget ikke kan ses igennem. Hvis du er i tvivl om, hvilke produkter der egner sig bedst til forarbejdet på dit projekt, kan du med fordel se vores udvalg i vores webshop, eller kontakte os pr. mail på info@conteco.dk.

Er Conteco gulve slidstærke?

Gulve i Conteco er både en slidstærk og praktisk løsning, der ovenikøbet er nem at rengøre og vedligeholde. Gulve i Conteco egner sig derfor til alle husets rum – lige fra køkken til entre og endda også i badeværelset.

Hvad koster det at få lagt betongulv?

Prisen for at lægge et betongulv afhænger af de tilvalg, du gør i forbindelse med processen, samt hvor stort et areal du ønsker at belægge med Conteco beton.

For at få en idé om hvad det vil koste at transformere dit gulv med Conteco, kan du bruge vores produktberegner. Den udregner, ud fra dine tilvalg og antal kvadratmeter, nemt hvad det kommer til at koste for dig.

Hvad koster det at støbe gulv pr m2?

For at få en idé om hvad det vil koste at transformere dit gulv med Conteco, så kan du bruge vores produktberegner. Her får du mulighed for at se, hvad det vil koste for dig, alt efter dine tilvalg og antal kvadratmeter, du ønsker belagt med Conteco. Herefter kan du let dividere din pris med det indtastede antal kvadratmeter, og så vil du få din kvadratmeter-pris.

Det er vigtigt at understrege, at man ved brug af Conteco ikke støber i beton, som man ofte plejer ved anlæggelse af et betongulv. Conteco-blandingen påføres derimod i et tyndt lag ovenpå eksisterende, plane, ikke-sugende gulvflader i huset. Conteco er altså et nemmere alternativ til de støbte betongulve, der også har længere tørretid og koster mere at anlægge.

Hvor tykt skal et betongulv være?

Tykkelsen på dit nye betongulv afhænger af det underlag, hvorpå Conteco-blandingen skal påføres. Ønsker du for eksempel at lave betongulv ovenpå fliser, hvilket er meget populært blandt vores kunder, vil man typisk forhøje gulvet med 2 millimeter A46 spartelmasse efterfulgt af et lag Conteco på samlet 1,5 millimeter. Det giver altså en forhøjning af det forhenværende gulv på omkring 3-4 millimeter.

Hvis du allerede har et glat underlag, så er det muligt at lægge ultratynde Conteco lag på samlet 1,5 millimeter, hvilket giver en meget tynd belægning sammenlignet med de andre løsninger.

Er Conteco gulve nemme at vedligeholde?

Hvis du ønsker gulve, som er nemme at vedligeholde, er betongulve fra Conteco den ideelle løsning. De glatte overflader er nemme at rengøre og tåler alle gængse husholdningskemikalier. Ønsker du at passe særligt godt på dine betongulve, har vi udarbejdet en rengørings- og plejeserie til lige netop dette formål. Læs mere om serien Clean & Care her.

Hvor lang tid skal betongulv tørre?

Det tager i alt 7 dage, førend et betongulv fra Conteco er tørt og må komme i kontakt med vand. Tørretiden ved anlæggelse de forskellige lag Conteco systemet varierer imellem 45 og 60 minutter.

Herunder finder du en oversigt:

 • For hvert betonlag er tørretiden ca. 45-60 minutter pr. lag v. 20°C.
 • For Color Sustainer og Color Sustainer Plus er tørretiden 60-90 minutter v. 20°C.
 • For Beton Sealer er tørretiden ca. 45-60 minutter pr. lag v. 20°C.

BEMÆRK: Der skal gå 12 timer efter påførsel af det sidste lag beton, før man må gå videre med Color Sustainer eller Color Sustainer Plus og Beton Sealer. Efter det sidste lag Beton Sealer er påført, skal der gå 24 timer, før man må tage overfladen i brug, og 7 dage før overfladen må komme i kontakt med vand.

Vælger du at lave dit nye betongulv med Conteco, for eksempel ovenpå et eksisterende flisegulv, så skal den underliggende Ardex A46 spartelmasse kun tørre i omkring et døgn. Vælger du derimod at begive dig ud i et helstøbt betongulv i stedet for, så kan du se frem til en tørretid på op til flere uger.

Conteco sparer dig altså for både (tørre)tid og besvær, hvis man sammenligner løsningen med det oprindelige helstøbte betongulv.

 

Hvordan laver man betongulv?

Hvis du er i tvivl om, hvordan og hvorledes du bedst får lavet dit nye, polerede betongulv med Conteco, så kan du længere oppe på denne side finde en vejledning med gode råd og hjælp til hele processen.

Derudover har vi også lavet en udførlig trin-for-trin guide samt flere forskellige how-to videoer, der letforståeligt forklarer, hvordan du kommer godt i mål med lige præcis dit Conteco projekt.