Gulv

Gulv

Gulv

Sådan laver du et poleret betongulv

Betongulve er meget populære og giver et smukt og råt udtryk i dit hjem. Med Conteco fleksibelt beton kan du nemt og hurtigt lave et slidstærkt gulv i betonlook, der giver hele dit hjem et friskt pust. Det er let at komme i gang – brug vores beregner og start dit betonprojekt.

Du kan etablere et gulv i betonlook ovenpå dit eksisterende gulv med Conteco, hvad enten det skal påføres træ-, vinyl-, linoleum- eller klinkegulve. Med andre ord skal du ikke være bange for, om Conteco fleksibelt beton også virker til dit projekt. Vores beton kan endda påføres i vådrum, så du kan skabe et flot New Yorker badeværelse med et urbant udtryk.

Du kan selv vælge, hvordan dit betongulv skal se ud, så det kommer til at passe perfekt til dit hjem. Farvenuancerne spænder fra den klassiske grå ”betonfarve” til de helt mørke nuancer, og fås nu også i forskellige farvevariationer. Også udtrykket i betonens overflade kan du selv skabe alt efter, hvordan du spartler, ruller eller sprøjter Conteco på. Det færdige betongulv er bare 1,5 mm, men har til trods for den tynde overflade en utrolig holdbarhed, så du kan nyde dit gulvs nye look, længe efter Conteco er blevet påført. Du kan læse mere om Conteco’s øvrige anvendelsesmuligheder her:

Og vigtigst af alt – det er både hurtigt og nemt at lave et slidstærkt gulv i betonlook med Conteco. Er du klar til at komme igang med at lave dit betongulv? Se nedenfor, hvordan du kommer i gang med Conteco fleksibelt beton:

Sådan laver du et gulv i betonlook

 • Inden du går i gang med at påføre Conteco, skal du sørge for, at gulvet har en ensartet overflade. Hvis du vil bruge Conteco på trægulv anbefaler vi, at du først limer vinyl på gulvet. Ved anvendelse på klinker, bør gulvet fuldspartles med selvnivellerende fiberspartel inden påføring. Det er vigtigt, at din overfalde er helt jævn, da Conteco bliver smurt på i et tyndt lag, så ujævnheder og eventuelle fuger vil skinne igennem.
 • Afdæk paneler med malertape og miks Conteco-blandingen efter anvisningen på produktet.
 • Hæld Conteco ud på gulvet i mindre portioner og fordel i et tyndt lag – så tyndt som muligt og gerne 0,5 mm.
 • Du kan selv bestemme udtrykket i overfladen, alt efter hvordan du spartler, ruller eller sprøjter Conteco på. Hvis du ikke er helt tilfreds med udtrykket, kan du lægge et nyt lag ovenpå.
 • Tørretiden er cirka 30–60 minutter pr. lag ved stuetemperatur. Normalt får du et flot resultat ved 2–3 lag.
 • Inden næste lag påføres, fugtes overfladen med en forstøverflaske. Dette sikrer, at betonen får optimal vedhæftning.
 • Hvis du ønsker et helt jævnt udtryk, kan du med fordel slibe med korn 100 sandpapir inden du påfører næste lag. Hvis Conteco er tørt, skal du i stedet bruge slibepapir med diamant, korn 120.
 • Når du er tilfreds med resultatet, lader du gulvet tørre helt og påfører derefter Conteco Color Sustainer i et tyndt lag, som masseres ned i overfladen. Når det er tørt, påføres Conteco Beton Sealer, der sikrer at overfladen bliver ekstremt holdbar og modstandsdygtig over for de fleste kemikalier.

Det skal du bruge

Du kan købe alt, hvad du har brug for til at lave et “gør-det-selv” poleret betongulv i webshoppen her på Conteco.dk – se produkterne her:

 • Conteco Basic og enten Medium eller Fine, afhængig af ønsket udtryk.
 • Conteco Pigment i den farve du ønsker.
 • Conteco Beton Sealer.
 • Spand til at blande produkterne i.
 • Blandepropel til boremaskine.
 • Malertape til afdækning af paneler og lignende.
 • Spartel, rulle eller pensel til at påføre Conteco med.
 • Forstøverflaske til at fugte lagene med vand mellem påføringerne.
 • Evt. sandpapir til at slibe overfladen med inden du går i gang. Hvis du vil slibe på væg med Conteco skal du bruge slibepapir med diamant.

 

Kom godt i gang

Du kan købe alle produkterne i Conteco serien i webshoppen her på Conteco.dk. Hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dit hjem, eller hvordan du laver et gulv med Conteco, så hjælper vi dig også gerne med alt fra rådgivning til etablering i dit hjem. Du kan enten tage kontakt til os eller benytte vores produktberegner, så du får de rigtige mængder til dit projekt. Du kan også hente vores Conteco Guide, der beskriver processen trin-for-trin.

 

Inspiration til smukt betongulv

Kun fantasien sætter grænser for, hvor du kan bruge betonoverflader i dit hjem, men med et smukt gulv i betonlook får du en stor effekt. Hvis du vil have et klassisk look, så skal du gå efter tonerne i Concrete og Charcoal farverne. Du kan selv bestemme, hvilket udtryk du vil have i betongulvet alt efter, hvordan du spartler, sprayer eller ruller Conteco på. Selv om du vælger Conteco Beton Basic, der er den grove variant af produktet, skal du ikke være bange for at betongulvet bliver ubehageligt og groft at gå på.

 

Slidstærk overflade i betonlook

Når du har lavet dit gulv med Conteco og afslutter med at overfladebehandle med et lag af Conteco Beton Sealer, bliver gulvet enormt slidstærkt og modstandsdygtigt overfor snavs, fedstoffer og rengøringsmidler.

 

Sådan kan du få poleret beton i dit hjem

Der er mange muligheder, hvis du drømmer om et råt betonlook i dit hjem. Conteco fleksibelt beton kan bruges på alle overflader, men de mest oplagte er gulve, vægge, møbler og i badeværelset, hvor du kan lægge Conteco ovenpå dine eksisterende flader – fx træ, klinker og linoleum.

 

Se her hvor nemt det kan gøres

Det skal være let at lave et poleret “gør-det-selv” betongulv, og derfor er Conteco udviklet til hurtigt og simpelt at blive påført alle typer overflader. Er det første gang, du skal prøve at bruge Conteco, har vi sørget for at give dig en hjælpende hånd i form af en række instruktionsvideoer, der viser, hvordan du let og enkelt kan få et smukt, poleret betongulv i dit hjem.

Du kan se alle instruktionsvideoerne her på Conteco.dk.

 

Poleret betongulv pris

Et betongulvs pris kan være meget forskellig fra forhandler til forhandler og produkt til produkt. De fleste vil dog erfare, at pris og kvalitet ofte går i hånd i hånd, når der skal anlægges beton. Derudover er det ikke alle typer beton, som du selv kan anlægge.

Med Contecos beton afhænger betongulvets pris kun af størrelsen på den overflade, som du ønsker skal tildækkes med beton. Det skyldes, at conteco er det ultimative gør-det-selv produkt, og du vil derfor ikke skulle betale dig fra professionel hjælp.

 

 

Prisen på et Conteco betongulv pr m2 kan du nemt udregne ved hjælp af vores mængdeberegner. Alt du skal gøre er at vælge størrelsen på arealet og hvilken type betongulv, du kunne tænke dig. Så klarer maskinen resten. Kom i gang med dit projekt her.

Gode råd

Med Conteco fleksibelt beton kan du nemt og hurtigt få et urbant betonlook.

Conteco kan benyttes i hele din bolig – også i vådrum. Kun fantasien sætter grænser.

Den fleksible beton påføres nemt og hurtigt uden at du går på kompromis med betonens klassiske styrke.

Conteco er op til 200 gange stærkere end et traditionelt højkvalitets epoxygulv. Overfladebehandlingen gør, at Conteco kan tåle de fleste kemikalier.

Med Conteco bliver det muligt at genbruge gamle gulve og give dem nyt liv. Det er både godt for miljøet og økonomien.

Se hvad du skal bruge

FØLG PRODUKTBEREGNEREN NEDENFOR:

Beton overflade
Beton i baderum

Hvad skal du behandle?

Væg
Gulv
Bordplade

Beton i baderum

Conteco beton på eksisterende vådrum
Nyetablering af conteco beton
– MK-godkendt

Skal underlaget spartles?

HVOR MANGE SPANDE AF 2,5 KG HAR DU BRUG FOR?
LAGTYKKELSE: FRA 0 TIL 10 MM.
FORBRUG: CA. 1,1 KG/M²/MM

Skal du bruge
elastiske rØrmanchetter?

ANVENDES KUN VED RØRGENNEMFØRING
I BADEVÆRELSER


Ø 6 - BRUGES FRA Ø 12-22
Ø 23 - BRUGES FRA Ø 40-60
Ø 70 - BRUGES FRA Ø 80-110

Skal du bruge
selvklæbende måtter til afløb?

VÆLG ANTAL UD FRA HVER STØRRELSE


40 CM X 40 CM
40 CM X 120 CM

Hvor meget skal etableres?

ANTAL UDVENDIGE HJØRNER
ANTAL INDVENDIGE HJØRNER

ANTAL KANTMETER
ANTAL M² DU SKAL BEHANDLE

Hvordan skal overfladen være?

Glat
Ru
Ekstra ru

Vælg farve

Du kan se alle billederne i stor størrelse her

Ingen farve
Charcoal Intense
Charcoal Medium
Charcoal Light
Concrete Intense
Concrete Medium
Concrete Light
Lemon Tea
New Pine
Olive Tree
Desert Sand
Peach
Dusty Rose
Icy Waters

Vælg sealer

Giver en rå overflade. Bør ikke vælges til køkken og bad
Uden sealer
Giver en naturlig beton overflade.
Beton Sealer Mat
Giver en mere glansfuld, halvblank betonoverflade.
Beton Sealer Shine

Antal M² du skal behandle

Du skal bruge:

Hvordan etableres Conteco

Conteco er designet til gør-det-selv folket. 

Lad os vise dig hvordan det kan gøres – nemt og enkelt.

Conteco
A.P. Møllers Allé 39A – Syd
2791 Dragør

Tlf.: +45 5365 0880

info@conteco.dk

copyright