HÅNDVÆRKER? KONTAKT ERHVERV@CONTECO.DK
LEVERING 1-4 HVERDAGE
SHOWROOM AMAGER & MIDDELFART
LEVERING 1-4 HVERDAGE

NYHED! Conteco Clean & Care
Den perfekte duo til rengøring og pleje af dine Conteco overflader

Conteco Clean & Care er en ny plejeserie som passer til alle Conteco overflader, der er blevet behandlet med vores Beton Sealer.

Serien består af to produkter; et rengøringsprodukt og et plejende produkt der ligger en beskyttende hinde på overfladen og sikrer varig beskyttelse af dine overflader.

Nedenfor kan du læse mere om vores nye makkerpar og hente vores pleje- og vedligeholdelsesplan med råd til, hvordan du passer bedst muligt på dine Conteco overflader.  

Conteco Clean – rengøring til hele hjemmet

Conteco Clean er et rengøringsmiddel, som er specielt udviklet til rengøring af Conteco overflader i alle husets rum – også til køkken og bad.

Produktet kan både bruges til fjernelse af sæberester, kalk og snavs, men bruges også som grundrengøring inden den beskyttende behandling med Conteco Care.

Produktet påføres blot med en rengøringssvamp og skal virke i 2-5 minutter før overfladen tørres efter med rent vand.  

Nye muligheder for beskyttelse med Conteco Care

Conteco Care er udviklet til genopfriskning af Beton Sealer og vil ved første brug (ufortyndet) ligge sig i eventuelle små ridser, og danne en tynd beskyttende hinde på gulvet.

Efter overfladen er behandlet med Conteco Care første gang, skal dette blot bruges løbende efter normal rengøring og i fortyndet tilstand.

Dette produkt er tilgængelig i tre varianter: Mat og Shine – tilsvarende vores varianter af Beton Sealer – samt Glossy, en ny variant, der giver en smule mere glans end Shine og derved gør det muligt at give ens overflader endnu mere glans end førhen.

De nye produkter er allerede nu tilgængelige i vores webshop, hvor du kan læse mere om produkternes anvendelse. 

Tips og tricks til vedligeholdelse af Conteco

Vil du også gerne vide hvordan du bedst muligt vedligeholder dine Conteco overflader?

Vi har sammensat en pleje- og vedligeholdelsesplan, som indeholder alt det du skal vide, både før og efter du tager dine nye betonoverflader i brug. 

Pleje- og vedligeholdelse af Conteco