Conteco er nu MK-godkendt: Hvad betyder dette for dig?

Conteco har i samarbejde med vådrumssystemet fra Ardex – Ardex 7+8 og SK100W – opnået MK-godkendelse til vådrum, hvilket flytter grænserne for mulighederne med beton.

MK-godkendelsen for materialer og konstruktioner til byggeri er din garanti for, at du sikkert og lovligt kan anvende Conteco til nybyg og totalrenovering af vådrum, sammen med Ardex vådrumsopbygning. Derudover er Conteco den første og eneste løsning af sin slags, der er MK-godkendt på markedet.

Godkendelsen har blandt andet gjort det muligt, at istandsætte et badeværelse i betonlook på under en uge, også selvom der ikke ligger en eksisterende, godkendt vådrumsbelægning på gulv og væg. Dette er muligt da både produkterne fra Ardex og Conteco er lette at bearbejde, samt hurtigttørrende, hvilket giver en hurtig arbejdsproces – uden at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

MK-godkendelsen har altså stor betydning for dig, der står og skal renovere et vådrum fra bunden, eller vil anvende Conteco til nybyg. Conteco kan selvfølgelig stadig påføres en eksisterende vådrumsbelægning, hvor dette ønskes!

Har du nogle spørgsmål? Kontakt os endelig på info@conteco.dk eller på telefon +45 53 65 08 80 alle hverdage mellem 08.30-15.30 (fredage til kl. 14).

Conteco
A.P. Møllers Allé 39A – Syd
2791 Dragør

Tlf.: +45 5365 0880

info@conteco.dk

copyright

en del af

Følg os på facebook!

På Facebook lægger vi løbende nye cases op af kunder der har fået etableret CONTECO Beton. Følg med og bliv inspireret til dine egne projekter.