HÅNDVÆRKER? KONTAKT ERHVERV@CONTECO.DK
LEVERING 1-4 HVERDAGE
SHOWROOM AMAGER & MIDDELFART
LEVERING 1-4 HVERDAGE

Kontorvæg med Conteco

Læs om Emilys oplevelse med Contecos produktserie, da hun skulle lave en poleret betonvæg til kontoret. Resultatet blev intet mindre end fantastisk. Hvis du ønsker at få det samme flotte betonlook i dit hjem, skal du blot besøge vores webshop. Du er også altid være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål til de enkelte produkter, deres anvendelsesmuligheder eller hvor meget du skal bruge til dit projekt.

Areal: ca. 5m2
Farvevalg: Beton Gray Intens
Arbejdstid: 3 timer inkl. forberedelse (+5min næste morgen).

Beskrivelse af projektet

Jeg startede med at fjerne hylder og spartle huller. Jeg brugte en 2-komponent polyesterspartel fra Harald Nyborg, da den hærder hurtigt og kan slibes helt glat, allerede efter 15min. Jeg satte malertape på tilstødende vægge og loft og afdækkede gulvet med plast. Første lag var “Beton Medium“.

Jeg valgte at bruge et glittebræt i stål, for at få det flammede look frem i overfladen. Jeg brugte en pensel rundt om radiatoren og for at komme helt ud i hjørnerne og brugte lige efter glittebrættet for at fordele betonen. Et godt tip er, at hælde betonen over i en mindre beholder, fx et plastikkrus, så kan man nemt hælde betonen over på spartlen og påføre det på væggen.

Efter laget med “Beton Medium”, ventede jeg på, at det skulle tørre. I mellemtiden skyllede jeg mit værktøj med vand, for at fjerne betonrester. Da væggen var overfladetør gik jeg igang med “Beton Fine“. Inden jeg påførte “Beton Fine”, fugtede jeg væggen med vand i en forstøverflaske. Dette gjorde betonen nemmere at påføre. For at få det glatte, flammede look, trak jeg glittebrættet hen over overfladen en del gange, mens den stadig var fugtig. Da resultatet var som ønsketstoppede jeg 😉

Jeg fjernede malertapen og lod væggen tørre. Da den var næsten tør, sleb jeg overfladen let med sandpapir i korn 150 for at få et mere “blødt” udtryk i overfladen. Derefter lod jeg væggen tørre helt. Da jeg var startet med at lave væggen sent om aftenen, besluttede jeg at give overfladebehandling dagen efter. Om morgenen tog jeg “Color Sustainer” og hældte i en forstøverflaske, sprøjtede det på væggen og masserede det ind i overfladen med en klud. Det tog ca. 5min. Derefter rykkede jeg alle møbler tilbage og betragtede min nye væg”.

– Emily, København

Før og efter billeder efter kontorvæggen er blevet behandlet med Conteco