HÅNDVÆRKER? KONTAKT ERHVERV@CONTECO.DK
LEVERING 1-3 HVERDAGE
SHOWROOM VESTERBRO & MIDDELFART
LEVERING 1-3 HVERDAGE

Betonlook skaber industrielle fornemmelser i hele boligen

De mørke og livlige betonoverflader i samspil med detaljerne i messing skaber et ekslusivt og stilrent look, der bringer ro og velvære til badeværelset. 

Betonlook i badeværelset

Betongulve og betonvægge i badeværelset er en trend, der er kommet for at blive. Den fleksible betonspartel fra Conteco skaber nye muligheder for badeværelsesdesign med betonlook på alle overflader. Conteco beton kan påføres ovenpå eksisterende fliser og bringer dig hurtigt og nemt tættere på dit drømmebadeværelse.

Lad dig inspirere af den industrielle indretningsstil med en rustik betonvæg på badeværelset. En væg med Conteco beton er det ideelle DIY projekt og passer perfekt til New Yorker stilen med store spejle og vinduespartier. Du kan læse mere om Conteco på badeværelset her

Fotograf Mia Mortensen har forvandlet køkken-alrummet til husets kerne med kombinationen af rustikke Conteco gulve og varme træsorter. 

Et tidsløst fundament til stue og alrum

Overflader i beton giver et tidsløst look der nemt kan kombineres med alle materialer og underbygge forskellige stilarter. Betongulve kan derfor nemt bruges i hele boligen og skabe en rød tråd i indretningen.

Betongulve i Conteco kan laves i uendelige farvekombinationer og udtryk, og danner det perfekte fundament for din indretning. Den fleksible beton kan endda påføres på stort set alle underlag og anvendes af både gør-det-selv folk og professionelle. 

Rolige overflader i soveværelset

Overflader i rolige farvenuancer skaber en afslappende stemning i soveværelset, der udstråler ro og velvære. Det rustikke betonlook i kombination med soveværelsets tekstiler skaber den perfekte balance i rummet.

Oplev mulighederne med Conteco

På vores Instagram kan du se projekter fra både kunder og håndværkere og samle inspiration til dit næste projekt. #contecodk @contecodk

Kom i gang med dit projekt

Er du blevet nysgerrig på hvad Conteco vil koste til lige dit projekt? Prøv vores smarte produktberegner allerede nu og se, hvad du skal bruge for at bringe betonlooket ind i din bolig. Du kan også se vores instruktioner til påføring af Conteco eller få en henvisning til en håndværker, hvis du ikke ønsker at gøre det selv.