HÅNDVÆRKER? KONTAKT ERHVERV@CONTECO.DK
LEVERING 1-4 HVERDAGE
SHOWROOM AMAGER & MIDDELFART
LEVERING 1-4 HVERDAGE

NYHED! Conteco x Pandomo Wall
Et unikt samarbejde om styrke og design til alle vægoverflader

Uanset om man skal designe et udstillingslokale, en restaurant eller stuen i en privatbolig, er der nu helt nye muligheder for at skabe et unikt look, der gør indtryk.

Pandomo Wall er en designspartelmasse, der foruden produktets uendelige farvemuligheder giver en slidstærk løsning. Det udgør dermed et stærkt alternativ til kalkmaling og andre indfarvede spartelmasser, der ofte er porøse i overfladen og smuldrer ved berøring.

Med Pandomo Wall kan man give væg og loftsflader et betonlook med præcis de farver og teksturer, man ønsker, uden at gå på kompromis med hverken styrke eller holdbarhed.

Selvom Pandomo Wall har eksisteret i mange år, er produktet endnu ikke kommet til sin ret på det danske marked.
Det vil samarbejdet mellem Conteco og Ardex, der er én af verdens førende udviklere og leverandører af hurtigt-tørrende produkter til gulve og vægge, ændre på. 

Ardex og Conteco har siden 2017 samarbejdet om en vådrumsudgave af Conteco-systemet, der som det eneste af sin slags er MK-godkendt til vådrum i Danmark.

Derfor ser begge parter meget frem til at bringe Pandomo Wall ud i både de danske hjem og tegnestuer.

Den korte video ovenfor illustrerer de få arbejdsgange, som et projekt i Pandomo Wall indebærer. Bland blot 5 kg pulver med 2,5 kg vand og påfør i ét lag for en unik designløsning, der bringer kontrast og dybde til ethvert rum.

Pandomo Wall er tilgængelig i to varianter: W3 som giver en klassisk grå betonfarve, og W1 som indfarves med Pandomo farvekoncentrat for at opnå den ønskede nuance.

Når overfladen er færdig behandles den med enten Pandomo Impregnation eller Stone Oil for et holdbart resultat.

Produkterne er allerede tilgængelige i Contecos webshop under Pandomo Wall og forhandles eksklusivt på www.conteco.dk.